bud je ta palubka neskutocne nizko, alebo podlaha neskutocne vysoko. Ved takto by pod nu pilot ani nohy neprepchal, nehovorim o tom, ze by nimi mal aj hybat.
"Věřím v Boha a své pistole." - škpt. Václav Morávek "Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími "Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským, že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl
"Věřím v Boha a své pistole." - škpt. Václav Morávek "Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími "Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským, že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl
Je evidentní, kde udělali čínští soudruzi chybu.... Podlahu P-40 je ve skutečnosti v úrovni horní části potahu křídla. Ty kotvící body na podlahu jsou na modelu hrozně vysoko. Kromě toho má tento model hrozně placaté boky trupu od kabiny dozadu.
Už 16 let. 92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% se zdravou myslí a hudebním vkusem,hoď si tohle do podpisu. http://www.modelyletadel.wbs.cz -můj amatérský web Love Spitfire !
Jo jo a to mě náramně baví žádné nervy, žádná křeč Tak zasurfováno a připraveno na opravu různách škrábanců a vrypů Tak tak už je to ve stavebnici - já bych nikdy do něčeho takového nešel i když .......
Možná by nebylo od věci přetmelit a znova projet žiletkovkou místo, které jsem se pokusil červeně "zakroužkovat". Nebo třeba jen zabrousit. Jinak se mi ta stavba moc líbí.
Přílohy
Naposledy upravil Arest dne 24 říj 2010, 12:26, celkově upraveno 1