jj díky tobě...to zas ale závání tím že si to budu muset objednat..a to nechci, měla to být jen krabička, nechci do toho rvát peníze... a navíc jsem to chtěl do křenovic stihnout a to by objednávka určo nepřišla..
Na obtisky se zeptej Vinše. Někdy je má, jindy to je čekačka. Na toto jsem čekal dva měsíce. Ale jsem rád ,že je mam. Smutný je ,že na naši techniku se dělají obtisky všude okolo, u nás ale skoro ne. [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
sakra ted jste mi nasadili brouka do hlavy..nejradši bych udělal afriku ale musel bych odervat věž velitele a držáky blatníků na levé straně a dát tam tu bednu..aspo co myslíte? chtěl bych nějaký stroj z afriky abych nemusel toto všecko upravovat
Tak toto budu sledovat, přimlouvám se za Afriku, jsou to krásné kamufláže.Maskování se neboj, když to nepodfouklo mě u Stuarta a to jsem maskoval přes nýty, tak tohle bude v poho....Držím palce....
Ked som prezrel vsetky knizky doma, tak som si spomenul, ze to, co hladam je na webe, na tejto kanadskej stranke. Tu mas pdf so vsetkymi Mk VI, co som nasiel, z BEF aj z Afriky. Tym rekonstrukciam mozes verit, idu podla fotiek.