" Patlám pro svou radost ..... a učím se tím trpělivosti "
Rozestavěno:
Tomovi HASIČI 1/87
Scania R 6x2 1/24
Hotovo :
Tomovi HASIČI 1/87
Rozestavěno:
Tomovi HASIČI 1/87
Scania R 6x2 1/24
Hotovo :
Tomovi HASIČI 1/87
Hapík píše:Já teda na R-kový scanie nejsem odborník, ale když jsem fotil P-čkovou řadu na R-kovém základě, tak ta měla hranatej. Já myslim, že pokud má močovinu, má i kulatej tlumič.
Hapík píše:No já právě nevěděl, jak jseš v těhle věcech zběhlej. Bylo mi divný, že děláš takový překopávky a nevěděl bys. Tak třeba se někdo přiučí.
lio01 píše:Ak teda robíš tu červenú, na ktorú si ukazoval foto, tak sa mi zdá ako Euro 3, t.j. z hranatým výfukom. Myslím, že to je poznať aj podľa toho vrchného krycieho plechu. (v stavebnici máš rovnaký). Mám však pocit, že tvar výfuku je možné zvoliť. Teraz už neviem kde, ale asi som to videl niekde pri špecifikácii áut.
lio01 píše:Ideš na to dobre.Tá nádrž sa Ti naozaj podarila. Len sa mi zdá, že má nesprávny tvar (novšie majú iný prierez). Keďže však používajú niekoľko typov ( a možno aj tento), tak si to nikto nevšimne. Ja som to tiež neriešil. prajem veľa síl na dokončenie.
AtomeK píše:Ti Ď Kryšotepěknej low-deck
nedlloyd píše:lio01 píše:Ideš na to dobre.Tá nádrž sa Ti naozaj podarila. Len sa mi zdá, že má nesprávny tvar (novšie majú iný prierez). Keďže však používajú niekoľko typov ( a možno aj tento), tak si to nikto nevšimne. Ja som to tiež neriešil. prajem veľa síl na dokončenie.
Myslíš, že všechny nový nádrže mají jiný průřez? Není to spíš volitelné?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků