Korki : Jakékoliv bláto jsem předem zamítl . Marder: Poklop je zelený tak jak je na fotkách skutečných KV . Jde o stejnou zelenou , kterou je stříknutý celý model . Možná , že se zdá tmavší , protože není přepatlaná bílou . Vojáček je parchant . jak se dozvěděl , že se bude fotit tak se musel vylepšit . Asi si myslel , že se bude fotit na předvolební plakáty . PetrBM: O šedivce jsem uvažoval a dokonce jsem zveřejnil i prosbu o radu , ale nikdo neporadil . Prostě los padl na zelenou . Na Mig fóru se mi ozval modelář , který má rozestavěný stejný KV , ale v šedivce . jsem zvědav jak to bude vypadat .
Ještě jednou díky za ohlasy . Vážím si toho . Ahoj Jirko . Terén nebude . Na Eday jsem pro toto KV koupil prkénko a nechám to tak . Sníh jsem zkoušel ze třech věcí . 1) pigment od Miga bílé barvy . To se neosvědčilo . 2) sníh pro vláčkaře . Není špatný a určo by se z toho dala udělat celkem slušná nadílka . 3) vánoční sníh ve spreji . Použil jsem ho asi před 10 lety na jeden model a stálo to drží nemění to barvu . Něco stříkám přímo na model a něco nanáším štětcem . Musí se toho dát trochu víc , protože se to seschne . Výhodou je to , že se to dá smýt teplou vodou .