...a dokonce i s pružinkama na vejfuku ...sice bych je asi stejně odříznul a namotal z drátku, ale jako detail...moc pěkný. Hasegawa získává mé sympatie, příští model Lotusu F1 pořídím taky zřejmě od nich .
Když tu řešíte detailní modely, tak něco přidam, co mam na stole. Je to TS M1 08 v barvách Catalunya 08 (kapoty v barvě mam vedle, tyhle jsou z druhýho setu), poprvé se mi dostal do ruky TS set a elektrika a musim říct, že to je bomba, co bomba neni je plánek k elekroinstalaci, polovinu věcí jsem zapojil, nebo vim kam zapojit (ještě budu řešit výfuk, proto tam čouhaji kablíky k lambdam) a další věcy jsou v plánku tak blbě napsaný, že prostě nevim. Set je to parádní a doporučuju kdyby se vám naskytla možnost Model tady budu prezentovat až hotovej galerce, poněvač už je tu přeyamahováno a prezentovat tu pořád něco dokola nemá smysl, stejně by se to minulo účinkem.
Moc pěkný Charone. Rád se na tyhle detailní stavby koukám. Uvidím, jestli se někdy pustím do něčeho takovýho. Na poslední fotce se mi zdá karbon na zadním blatníku zmačkaný
Ta gawa vypadá super..... Na rossiho jsem už někde koukal, vypadá to pěkně a je k tomu i podstavec na moto v náklonu, což je příjemný, než aby byl opřenej o koleno a i pro soutěžní modely je to dobrá zpráva s výrobou podstavce, půlka je hotová Docela mu i figurky drtí ty plexi - kouřivý a helma navíc, to bude pěkná dekorace u moto na podstavci, polit mi přijde moc, ale helma je dobrej nápad M1 na tu se těšim, brzo budu objednávat (i na model 2010, ale pššš)
Naposledy upravil Charon dne 20 říj 2010, 14:53, celkově upraveno 1
Tak na trhu ještě nemáme M1 09 a KS Workshop už má hotovou 2010ku Jedná se o malý korekce z modelu 09, jak jsem psal ve Walkaroundu, tak vzhledem k blížící se změně pravidel a vývoji je to logická příbuznost generací moto, v reálu i v modelu 1/12
Osobně jsem zvědavej, kdo udělá první obtisky na Americký závody letošního roku
Ta Amerika je dost dobrá...Nechceš třeba udělat galerku,v jakejch barvách to jezdilo v každým závodě?Tohle sem třeba vůbec neviděl.Různé ty speciální zbarvení a pod.
Tak nápad to neni zlej, ale je tu ALE a to, že celou sezonu jede v určitejch barvách (třeba fiat) a na ty určitý závody, kde se měnily barvy jsem tu reagoval a je tu vše, všecky moto na kterejch jel u Yamahy a Hondy v seriálu Motogp (od 02) tu jsou, pokud mluvim o Rossim. Ale jsou tu všechny barvy moto od těch hlavních aktérů GP, kde pokud se to změnilo, tak je to napsáno