Pokusil jsem se jen tak pro radost si postavit tento model "profláknutého systému SCUD B. Jde o resinový model od polské firmy ARMO (podle mých informací jediný ve dvaasedmdesátině) s plechy od Partu. Všechno tak nějak fajn, jediná věc, která mi vadila, bylo nemodelové ztvárnění rámu MAZ - žádný náznak dvounosníkové konstrukce. A než bych odlitek odřezával a nahrazoval, tak jsem ho radši nechal nemodelový - tedy plný... Přikládám pár fotek...
Za vyber predlohy Za popasovanie s kvalitou modelu No co sa tyka povrchu a zaspinenia to uz nie je take dobre.Model si asi stetcoval,lebo sa mi miestami zda,ze farba bola dost husta.S pigmentamy sa to chce este tiez zlepsit a tusim su tam aj niektore kolesa naopak No to je asi chyba vyrobcu,kedze su naopak vsetky na pravej strane.Tiez ho mam pripraveneho k lepeniu,no v 1/35 Tak vela uspechov s dalsim modelom
Protože už něco málo vím o tom, co to je stavět modely od Arma, tak . Předloha dobrá, zrovna minulý týden se diskutovala a snad se brzo nějaký další Scud oběví Jinak souhlasím s Romanem - povrchovka do budoucna snese nějaký ten improvement Ale líbí, líbí.
Hezké. Moc hezké. Škoda, že SCUD nedělají v plastu, přitom je to tak novináři profláknutá raketa. Jsem letadýlkář, ale mainstreamovou stavebnici této potvory bych si pořídil rád. Po dlouhém shánění se mi sice podařilo získat set "Scud vs. Patriot" se samotnými raketami na stojánku, ale to je něco hnusného a skoro nepoužitelného.
1/72. Nic větčejší, nic meňčejší "Ani to, Horste, nic není. Řeknu ti, že už se těším na krájení hřebíků. Připravil jsem si tady hřebíky, protože jeden, dva, to umí uříznout každý. Ale já uříznu tři! Dámy a pánové, krájím hřebíky, protože mám chuť a náladu. Řeknu vám, krájet hřebíky, to mě pokaždé baví!" - Pepi Rezler . [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
jj... Je to štětcovaný model a samotnýho mě ten povrch mrzí -jenže nejsem zrovna dvakrát vynikající finišér... Pokud jde o kola, byla všechna stejná, nerozlišená na L/P. Střela samotná vypadala asi jako dvojitý fň, ale naštěstí to spravila horká voda. Všude byla spousta bublinek!