Já vím. No jo no. Prostě zkušenosti s tanky chybí. A to jsem chtěl dělat jen lehce obitou mašinu. Myslel jsem, že odřenin tam mám jen trochu, tak jsem tuhle přidal a tam taky a najednou koukám, že je to odrbaný jak kráva. Příště se polepším Jinak jsem to zawashoval, malinko jsem i tečkoval a naznačil jsem trochu rez. Povrch je zmatněnej na pigmenty. Mám teda jen jeden a fakt mám z toho strach. Vůbec nevím, jak na to. Vadí, že nemám ten fixer od Miga??? Poraďte někdo další postup, prosím.
tak ten odtieň zelenej je podľa mňa úplne dokonalý...ak máš iba jeden odtieň pigmentu,tak potom by som šiel skôr cestou zaprášenia pomocou farieb a pištole,prípadne si namiešať rôzne zemité odtiene z tamiek,tie potom riadne nariediť a tenkým štetcom ich nanášať do špár ako wash.v pár článkoch o technike čo boli v Modelári robili takéto zaprašenie( použili aj Humbrolky alebo olejové farby )
Je to naprosto dokonalý Už, už jsem tu svojí vytahoval, že se do ní taky pustím, ale když vidím toto, tak počkám, až ti někde na soutěži upadne Bo by ta moje vedle téhle vypadala jako hračka z Kinder vejce...
K odřeninám a jiným volovinkám nic nemám, tomu nerozumím, ale na to jak je tank orvanej jsou všechny madla na korbě a věži naprosto rovný, netknutý-nezprohejbaný. To byl nějakej super kosmickej matroš na madla? Ale jinak to máš pěkný, obdivuju letadýlkáře co stíhají i techniku.