Jouda píše: A vůbec.....Jenda to schválil se slovy ,,hlavně už konečně začni lenochu něco dělat".......![]()
![]()
Má pravdu:)
Hotovo: Mercedes SK 1838 Somat
Jouda píše: A vůbec.....Jenda to schválil se slovy ,,hlavně už konečně začni lenochu něco dělat".......![]()
![]()
HomoFaber píše:bouvier:
ked budes robit skutocnu supravu a chces aby jej model odpovedal, tak asi budes muset pobehat okolo nej s metrom. alebo si pozhanas presne typove oznacenie a potom z nejakej tabulky v prospekte/datovom liste precitas rozmery.
inac si to mozes navrhnut podla seba: max dlzka supravy 18.75m, ani prives ani auto nemoze byt dlzsie ako 12m, spoj. tyc 2.25m (od stredu oka po prednu steny nastavby), kabinu mas, lozne plochy doladis do max dlzky supravy alebo das take, aby tam vosiel 20' kontajner (6.1m) alebo vymenna nastavba 7.15, 7.45m, prip 7.82m. podla toho ake mas kolesa doladis vysku nastavby do 4m... simples![]()
alebo posurfuj po strankach vyrobcov a isto najdes rozmerovy nacrt privesu.
dobrych prikladov je spusta, skus si vybrat ci chces obycajnu plachtovu, mrazak, prepravnik strojov alebo plato s hydr rukou
HomoFaber píše:nemas za co, napr tuto najdes zopar nacrtov s cislami (modely ZZP a ZZW)
http://nutzfahrzeuge.krone.de/de/index/dl_pdf.html
lubis píše:Čawte majstri nemáte niekto náhodou podklady tohto prívesu BSS PV 16.12 alebo niečoho podobného? potrebujem to za volvo díky moc
bouvier píše:Zdar. Potreboval by som nejaké výkresy na Volvo FH-12 (16) Globetrotter XL (rok výroby 2002 a vyššie čiže obecne povedané "Čínan") Eurocombi alebo Tandem. Na stránkach výrobcov som nenašiel alebo som slepýa u pána Googla tiež nič moc tak ak máte niečo tak napíšte. Alebo stačia aj nejaké podrobné fotky nosného rámu a usporiadania vecí ako napr. nádrže, vzduchojemy,...Dakujem
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků