Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Tématické modelářství ‹ Zájmové skupiny ‹ What if... ‹ Stavby What if ‹ Letní Hec Cup 2010
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Letní Hec Cup 2010 *PRAVIDLA*

Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Re: Letní Hec Cup 2010 *PRAVIDLA*

Příspěvekod Randalf » 21 zář 2010, 20:26

Olda Homola píše:Heeej chlapi, vy mě ale vážně štvete!
No nic, pokud někdo pojede s MiGem na Křivonosku,tak se přihlašte do zvláštní kategorie (hlavně, že jsem ukecal pořadatele, aby kvůli nám přepsal hlasovací lístky a přidal další kategorii - to jen tak mimochodem :oops: :bad: ) - měla by se jmenovat "tématická stavba MiG-15" nebo tak nějak...
No původně mělo být i vyhlášení s cenami, ale jak to tak vidím, asi se na to vys....
Možná ponechám jen jednu cenu pro absolutně nejlepšího...
Ale co, budu to brát pozitivně - už se do ničeho podobného nepoženu...

Sorry, šel jsem do Hec cupu s tím, že tam nepojedu, to jsem věděl již od začátku, bo je jiná akce, kde jsem přímo zainteresován v organizaci.
Roman Randalf Kresta
Beskyd model kitshow
Randalf

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Baryk » 21 zář 2010, 20:40

Olda Homola píše:Heeej chlapi, vy mě ale vážně štvete!
No nic, pokud někdo pojede s MiGem na Křivonosku,tak se přihlašte do zvláštní kategorie (hlavně, že jsem ukecal pořadatele, aby kvůli nám přepsal hlasovací lístky a přidal další kategorii - to jen tak mimochodem :oops: :bad: ) - měla by se jmenovat "tématická stavba MiG-15" nebo tak nějak...
No původně mělo být i vyhlášení s cenami, ale jak to tak vidím, asi se na to vys....
Možná ponechám jen jednu cenu pro absolutně nejlepšího...
Ale co, budu to brát pozitivně - už se do ničeho podobného nepoženu...

Plně tě chápu a vůbec se ti nedivim. Sám sem překvapenej kolik lidí vůbec staví. Příště (jestli vůbec nějaký bude) by to chtělo zavést pravidlo, že kdo bude hlasovat, bude taky stavět a ne si z ostatních dělat jen prdel. Kdyby ti co nestaví nehlasovali, možná byly výsledky jiný.
Vladimír Bareš
Rozdělaný:
Tatra 813 CAS32, Chevy Monte Carlo 1978, USS Princeton CG-59

na všechny dvojí metr máte
takhle to přeci nejde dál
jedny mentalitou omlouváte
druhý čeká kriminál
_______________________________________________________________________________________________
Baryk

• Odpovědět s citací

Příspěvekod ujík » 21 zář 2010, 20:49

Pánové, já na MiGu makám, až e ze mě kouří :? , nefotím, protože to prostě nestíhám. Každopádně ho dovezu, ikdyby neměl být dokončený.
2020 hotovo: Bf 109G-6/R6 (Tamiya 1/72) - Ital , Bf 109G-10/U4 (Finemolds 1/72) - MKHL
2019 hotovo: Bf 109G-6 (Tamiya 1/72) - MKHL
ujík

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jarek S. » 21 zář 2010, 20:51

ja taky,i když ze mě se nečadí,ale ja jsem do toho šel s tím že na křivej nos nepojedu.
Jarek S.

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Olda Homola » 21 zář 2010, 22:16

Baryk píše:[
Plně tě chápu a vůbec se ti nedivim. Sám sem překvapenej kolik lidí vůbec staví. Příště (jestli vůbec nějaký bude) by to chtělo zavést pravidlo, že kdo bude hlasovat, bude taky stavět a ne si z ostatních dělat jen prdel. Kdyby ti co nestaví nehlasovali, možná byly výsledky jiný.

tak tak, pokud bude "příště" tak zavedeme penalizační panáčky (rozuměj alkoholu), jako to máme s Brno-boys... :)
Olda Homola

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jarek S. » 21 zář 2010, 22:21

Olda Homola píše:
Baryk píše:[

tak tak, pokud bude "příště" tak zavedeme penalizační panáčky (rozuměj alkoholu), jako to máme s Brno-boys... :)

A taky bych navrhoval veřejný hlasováni...bo takhle si tam muže klikat každej zvědavec...kdo vi jestli by pak MiG měl skutečně 11 hlasu...třeba by byly jen tři :twisted:
Jarek S.

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Raptor » 22 zář 2010, 07:06

Oldo, za sebe se ti musím co nejupřímněji omluvit ale bohužel, přes veškerou snahu na Křivonosce nebude ani můj MiG a na 99,9 procent ani já bo v pátek v 0800 zaklekávám do bloků a skončíme tak ve středu nejdřív (0,01 procento padá na nepravděpodobnou pravděpodobnost že vypadne elektrika a nebude se moct pracovat takže budu moct zkusit cross-country do Budějovic). Bohužel, situace lepší nebude...nicméně patnáctku zkusím dorazit aspoň do Perníkova

Co se týče případného dalšího Hec Cupu, toho bych se s dovolením případně ujal já nicméně vzhledem k mému šnekování tomu necháme trochu víc času (předběžně vánoce-Modelbrno).
Workbench: 1/48 Macchi MC.200

Obrázek
Raptor

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Baryk » 22 zář 2010, 10:54

Já bych zkombinovl Oldů a Jarkův návrh. Tedy veřejný hlasování a kdo z hlasujících nebude stavět panáčky. Otázka jestli koupit nebo vypít. Pro mě by byla ve většině případů větší pomsta vypít než koupit, páč většinou řídim a málokdy přespávám :grin: :grin: :grin:
Vladimír Bareš
Rozdělaný:

druhý čeká kriminál
_______________________________________________________________________________________________
Baryk

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Raptor » 22 zář 2010, 11:04

Baryk píše:Já bych zkombinovl Oldů a Jarkův návrh. Tedy veřejný hlasování a kdo z hlasujících nebude stavět panáčky. Otázka jestli koupit nebo vypít. Pro mě by byla ve většině případů větší pomsta vypít než koupit, páč většinou řídim a málokdy přespávám :grin: :grin: :grin:

Ale vždyť ono se to dá tak krásně zkloubit...holt budeš řídit na autopilota :grin: :grin: :grin:

Navíc nevím co si stěžuješ - máš to z nás asi nejblíž... :wink: Domů můžeš jít pěškobusem... :lol:
Workbench: 1/48 Macchi MC.200

Obrázek
Raptor

• Odpovědět s citací

Příspěvekod ujík » 24 zář 2010, 13:02

Tak MiG na Křivonosce bude, sice nemá komplet marking, ale aspoň bude. :? Ještě teď dodělávám. :evil: a to za chvíli vyjíždíme.
2020 hotovo: Bf 109G-6/R6 (Tamiya 1/72) - Ital , Bf 109G-10/U4 (Finemolds 1/72) - MKHL
2019 hotovo: Bf 109G-6 (Tamiya 1/72) - MKHL
ujík

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Olda Homola » 24 zář 2010, 13:19

No sláva, tak to tam bude narváno :D celý tři kousky z toho jen jeden kompletní :grin:
Raději ani nechci vidět obličej pořadatele,až se budem hlásit do příslušné kategorie - nezapomeňte, zdendo a Baryku, že to je "tématická What if stavba MiG-15" a nebo podobně..
my jedem až zítra ráno, takže před polednem see ya!
Olda Homola

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Baryk » 24 zář 2010, 17:38

Olda Homola píše:No sláva, tak to tam bude narváno :D celý tři kousky z toho jen jeden kompletní :grin:
Raději ani nechci vidět obličej pořadatele,až se budem hlásit do příslušné kategorie - nezapomeňte, zdendo a Baryku, že to je "tématická What if stavba MiG-15" a nebo podobně..
my jedem až zítra ráno, takže před polednem see ya!

No ty budou mít teda radost. Dneska to ještě asi trochu poladim aby to vypadalo jako letadlo a ne jako šrot (lehounce přilepit podvozek a VOP, aby to zas šlo snadbo uloupnout), když už sem to nedokázal dodělat včas. Měsíc je na mě prostě málo. Ale mam na krámě schovaný další dvě miguše, na těch si dám záležet snad víc a možná že budvar udělám znovu a líp a tendle rozmlátim v Brně. Ale při mej lenosti...

Tu kategorii snad nezapomenu...
Vladimír Bareš
Rozdělaný:

druhý čeká kriminál
Baryk

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Olda Homola » 26 zář 2010, 17:19

Takže máme oficiálního vítěze Letního Hec Cupu, pana Zdenka Uje "Ujíka" =D> =D> .(určitě nějaky paparazzi udělal foto z vyhlašování).
A neoficiálně nám bude Letní Hec cup pokračovat duelem MiG-17F (moje maličkost a panem vítězem -jednou už mu konečně musím "natrhnout prdel", no né :grin: ?)
Olda Homola

Předchozí

Odeslat odpověď

Zpět na Letní Hec Cup 2010