děkuji za kladné odpovědi , a to KVečko jsem si do diorama vložil jen proto že se mi tam líbylo, nezakládá se to na pravdivích faktech .... max že by bylo ukořistěné , což taky není nemožné ...... měnit to už nebudu , zbývá dodělat telegrafní sloup a keře s opadaným listím + dodělat sníh
Od koho ukoristili???Ale je to dobre ja som si este lamal hlavu vymysliet a pomoct ti s nazvom,dako to zachranit"v nazve"?!!Ale ak je to vymyslene tak je to jedno?!
ano , uznávám že ten název tam opravdu nesedí , možná že bych to měl změnit na (Pz.Kpfw KV-II a division Wiking) , ale KV jsem si chtěl postavit jako ukořistěné v německých barvách
Přílohy
Naposledy upravil Callen dne 15 zář 2010, 19:11, celkově upraveno 1
Veľmi pekné hlavne krajina vyzerá super. Ten tank sa tu už riešil, ale ja k nemu mám inú pripomienku, KV-2 bol kolos o hmotnosti 53 ton a do tej vlhkej pôdy by sa určite zaboril viac. Teraz je len tak položený a niektoré články pásov dokonca vyzerajú byť vo vzduchu.
děkuju ....... vím 50 tunovej tank by určitě nechal vyjeté koleje .....ale toho jsem si všiml pozdě .... a teď nevím jestli to nechat a nebo překopat celou cestu , jestli je nějaký jednoduchý způsob jak to udělat tak abych nemusel předělávat celou okolní krajinu bude jenom rád když někdo poradíte
moc pekne jen par pripominek ktere bych na tom jeste poupravil zaprve nevim jestli to je fotkama ale trochu bych zablatil a opigmentoval vojakum nohy a zadruhe predni levy roh mi prijde jako dost hluche misto co tam hodit motorku se sajdkou ? a jeste nakonec bych boky dia olemoval balsou .. tesim se na dokonceni
díky moc, přihazuju další foto , kde už tank má mírně vyjeté koleje.................moje představa byla že sníh už taje,tak okolo března ......a myslím že to sluníčko to skvěle vystihuje