nooo,tos konecne som sa niecomu novemu priucil,tia vlasy takto niekedy urcite budem skusat. ,inak na modelbrno sa chystas?z blavy to daleko mat nebudes,ze?do brna chystam 54mm greckeho hoplita od romeo models,pohram sa trochu so stitom,som si povedal,ze tam bude skorpion,tak si trochu precvicim ruku
no Brno je jasne jo a inak ked stavas toho hoplita tak sem davaj fotky, nech je nas tu viac no a teraz k piratovy, nakolko som snim dlho nic vyrazne nerobil fotky az teraz , bohuzial su strasne , tak zajtra skusim nove.
Jedine co som na nom porobil je vytienovanie bielej na nohaviciach a naznacenie zelenych pruhov kde budu, a hlavne som nalepil na neho predne dve casti kabatu(kopa tmelenia, brusenia a frezovania )
paranoid: mal si pravdu, spal, no vcera ked som si to precital tak ma to nastvalo ze som snim uz dlho nic nerobil, tak som snim ptrochu pohol.
Takze kabat je takmer komplet nafarbeny a taktiez aj ta handra co ma okolo pasu sa trochu pohla, avsak hlavny pokrok sa stal v rukach a zbraniach, nakolko tie odliatky boli vazne priserne, som to muesl nejako nahradit, a rozhodol som sa, ze ked bude stat na palube lobe tak by sa mohol pozerat cez dalekohlad, tak som nieco toho typu spachal, Som zvedavy co vy na to, no a trochu som pokrocil s podstavcom, teda skor je uz hotovy, ale treba ho este poriadne namalovat, tak teda zatial.
Vyzera to do pohody kecam,vyzera to super,len par postrehov.ten dalekohlad je ok,len by som natrel tie casti co sa do seba zasuvali svetlou mosadzou,samozrejme okrem vrchnej(prvej)tu by som nechal bud ciernu alebo hnedu,akoby kozenu.A podstavec bude pekny,no mozno ta budem pokusat na pridanie boku lode,teda par dosiek na viac s rebrami a nejakym zabradlim,mne by to tam islo.Detaily,ale aj tak.paci sa mi to lano na podlahe,plietol si to samostatne,alebo si vychytil taky kus uz hotovy z niecoho dostupneho?
no k tomu dalekohladu, ten este nieje natrety, a ani jeho ruky, to je len zaklad takzeto bude vyzerat inak a s tou mosadznou farbou mi to pride ako v poho napad, takze diki Zabradlie tam nemienim robit, povodne som chcel, ale nakolko by som to musel robit mimo samotneho podstavca,tak nie a uz takto je ten podstavec na moj vkus velky na jednu figurku.
No a lano je pletene z medenych drotikou
Navrat k piratikovy, nechal som ho ako tak dozriet vo vytrinke a rozhodol som sa ze ho uz dorazim. No presiel jednou zasadnejsou zmenou a to sice ze som ho dal na iny podstavec, stale bude na palube, ale o cca o 1/3 mensiu. Taktiez este niesom si isty, ci tam dam toho papagaja, ale asi z najvacsou pravdepodobnostou nie, nejak som nepochopil ako som ho tam chcel normalne umiestnit . No a co som zatial spravil? natrel som topanky a "ponozky" no a caka ma ta omotana latka okolo pasu. Potom by to uz malo byt vcelku rychle. Co ma vsak nasralo a neviem ci sa mi to bude chciet opravovat, su jeho vlasy, ktore su dolamane a tak mu neveju prakticky ziadne dopredu. Zajtra dodam fotky, takto vecer sa mi uz nechce fotit + boli by cele nazltle od umeleho svetla. PS: zacina ma bavit akryl, ale hlavne s velkym stetcom, co som odkukal v Ingolstadte od Diega
Braňo, dobre, že si ho oprášil, treba ho už doraziť každopádne. Ksichtík super, len ten červený kabát mi príde moc pretieňovaný, možno by to chcelo trošku zjemniť, aj keď na takejto oddychovke, asi to ani nemá moc cenu , beztak bude veľmi pekný. Sa teším až dáš nejakú pecku (aspoň 75mm), po takýchto starých dokončovačkách by to chcelo, keby ti to nevadilo, nejakú figúrku step-by-step, okrem začiatočníkov by si tým potešil aj nás starších v remesle
Co to mam rozpracovane, ale to budu projekty na dlksie a hlavne da sa povedat ze to budu take ako keby tajne projektiky, takze ziadny step by step Jedine ti poviem ze do Horazdovic je to 90mm, Ingolstad 54mm a do Swiss to bude 75mm. No mozno nieco sa mi podari medzi to vtesnat a namalujem aj nejaku "oddychovku" 75mm, iked si myslim ze to uz moc oddychova mierka nieje a hlavne budem dar ked dorazim tieto tri projektiky nacas.