No, kolečka na Mig-21 sice nemám , ale přesto navrhnu malé zlepšeníčko. Teď jsem si pročítal celé téma a musím říct, že "vipadá", se čte fakt hrozně . Zkus to příště psát s ypsilon a bude to daleko lepší!
Jinak ovšem česká 21, supr téma!
Tak po delší odmlce(dovolená a práce) se opět vracím k modelařině.Dvacetjednička už je těsně před nástřikem a já mám dilema.Kamarád mě nafotil stroj tr.č.0412,který je nyní k vidění na Slovensku .A při pohledu na jeho spodní plochy jsem zjistil,že jsou stříbrné a ne světle modré. Nemá prosím někdo z vás Fotku na jiný stroj v taktické kamufláži?V roce 1990 byl ve Kbelech vidět stroj tr.č.1013.Ale ten je nyní v depozitu a je složité se k němu dostat. Předem děkuji za jakoukoliv pomoc. Martin
Po dlouhé době jsem mněl dneska trochu času a tak jsem lehce pokročil.Trošku jsem to vše začistil a rozhodnul se proto nechat kabinu zavřenou.Sice nebude moc vidět dovnitř,neb kabina je trošku silnější,ale na druhou stranu zůstanou zachovány ladné tvary tohoto stroje.Martin
Přílohy
Slicovat kabinu mi dalo trochu práce ,ale to přičítám své levorukosti.Zatím jsem jí jen obtáhnul surfacerem a zítra ji začistím a dotmelím.
Fíkus píše:Taky můžeš použít jejich překryt kabiny a sedačku.
Objednal som si sadu od Pavly, ktora obsahuje sedacku, kolesa, cumak a vakuovy prekryt a nakoniec nepouzijem nic z toho, resinove diely su take divne rozpite a neostre. Cumak mam od quickboostu a kolecka od Tally ho - su fakt pekne.
Kabina je dotmelená.Nakonec to nebylo tak strašné jak jsem si myslel.Navrch jsem narouboval vstup od Quickboostu.Trocha tmelení a vše je jak má být.Martin
Po delší době jsem zase hrábnul do plastu.Protože jsem strašně línej a nějak se nemohu dokopat ke stříkání tak jsem se rozhodl,že k té eFce se pustím ještě do jedné 21čky.Je to Mig-21UM od Bílka.Zatím je to práce za dva dny.Rád bych je dodělal obě najednou do konce měsíce. Martin