Alatrist píše:A malá perlička na závěr.Po skončení vyhlašování výsledků na letošním MR,někdo vyzval všechny vítěze z kategorií HOBBY do bodovací soutěže na příští rok,aby se nebáli.Ale co když nebudou rozhodčí!!!![]()

Alatrist píše:A malá perlička na závěr.Po skončení vyhlašování výsledků na letošním MR,někdo vyzval všechny vítěze z kategorií HOBBY do bodovací soutěže na příští rok,aby se nebáli.Ale co když nebudou rozhodčí!!!![]()
síra píše:
![]()
Dobrej vtip . Sám sem do bodovačky nešel , protože mám většinu modelů pozavíranou a nebo jsou kamufláže všelijak dedukované z fotografií . Takže nemá smysl tam s tím chodit . Za stávajících podmínek musí modelář už od samého začátku stavět model pro bodovačku .
síra píše:Navíc mi připadlo, že byl nejvíce poškozen na bodech za to, že byl model připevněn k podložce.
Tango píše:síra píše:Navíc mi připadlo, že byl nejvíce poškozen na bodech za to, že byl model připevněn k podložce.
No ale to je přesně podle pravidel:
Pokud bude model připevněn k podložce (i když to bude zrcadlo), nebo jestli bude část modelu zakryta plachtou nebo jiným předmětem znemožňujícím objektivně posoudit geometrii, celkové zpracování modelu nebo povrchovou úpravu, rozhodčí nemůže objektivně hodnotit celý model, a proto může přiměřeně snížit bodové hodnocení modelu.
Jirka 29 píše:Síro, pravidla jsou taková, jaká byla r.2006 schválena na konferenci SMČR, kde zástupci klubů vysloveně zakázali pravidla měnit. Nikdo z rozhodčích, předsednictva, či organizátorů nemá právo do nich zasahovat
Čili : Vox populi, vox Dei
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník