Zdravim, Tak ty kola maj genialni rozmery, udelal jsem si sablonu a budou vypadat dobre. Beru je vsemi deseti Jinak jen tak pro info kola od ARMA maji rozmery: Prumer kol: 30,5mm sirka: 9mm
Jde mi hlavne o vzorek a sirku, ted to bude o dost lepsi. Dekuji za ochodu
Když ty kola budeš chtít tak se ozvi,kluk do Ostravy jezdí každý týden.Ty kola od ARMA odpovídají rozměry prvním pneu než přišly tyto rozměry.I ten vzorek je ale jiný.
Panáčku dík,od tebe to celkem potěší:) Kola dělají auto,bohužel jsem někde prošustroval jeden disk a jedno kolo nalepil obráceně a došel mi debondér. Mám dotaz,nepřebývá někomu nebo neodlil by,případně levně prodal celou stavebnici BRDM2,potřebuju tu věž,která je identická se SKOTem. Jo,taky jsem upravil ty vingly na boku korby a vzadu ty nášlapy pro výsadek
Ahoj Ivane, už se to rýsuje...myslím, že se daří.Držim palce dál. Věž bohužel nemám. To BRDM dělal Dragon myslím v 1/35? Zkus Jardu Michálka (TP Model), zda jej nemá?
Noo,tak s kolesamy to uz ukaze paradne Sa neviem dockat az to bude hotove Bohuzial s BRDM-2 Ti nepomozem,lebo ho nemam.No dufam,ze sa Ti ho podari zohnat,aby tento krasavec bol cim skor v kope.Tak len tak dalej Ivan
Kola jsou opravdu bomba Velice povedeny model. Mam otazecku. Je tem podvozek fyzicky funkcni? A daji se i otevirat dvere? Pokud ano pratele staci RC a pojdme na to, az na to ze bych to klukovi na hrani asi nedal
Honza Pavlík:nedělají oni jenom 1/72 a menší? Roman76: jde to pomalu,ono to vypadá přilepil kola,jenže jsem s tou sestavou musel hejbnout cca o 2 mm dopředu a asi si dovedeš představit,co je to za radost. Voda:předpokládám,že odpověď ani nechceš
Od mistra skreče to potěší.Tvoje Avie jsou fakt dost dobrej zážitek Pomalu se snažím tvořit detaily na korbě,ale jde to fakt pomalu.Pořád nevím,jak na střílny,zkoušel jsem jí vyrýt(jsou zapuštěný),ale nějak se mi to moc nelíbí.
pěkně teda válíš. líbí mooc věž mám jen tě nepotěším mám ji odloženou na svoje ot-90. jinak se připomínám jak vypadá ten návod na ten podstavec pod věž ? máš pro mně něco