Chýba muničná bedna k MGčku a jedna dozadu, ale pre mňa asi aj koniec. Radšej sa pustím do niečoho iného. Model je len pre tých, ktorí ho naozaj chcú. Kvalita mizerná, pásy skoro nepoužiteľné, ale čert to už vzal. A som zvedavý ako na tom bude limitka od Tamky, ktorá chystá pustiť tieto výlisku ako Lt-35. Okrem laufu som mal v krabici aj vežu.
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,..... A všade samé čisté zásahy! „Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
Model vyzera pekne Peto Dufam,ze Ta ta nechut prejde cim skor a ze z lepenia budes mat znova radost.Osobne sa neviem dockat VAB Tak len s chutou na dokoncenie dalsieho modelu
VAB bude ešte hodne nadlho Roman, lebo na tom makám len keď je chuť, ten nechcem uponáhlať, môj hrubý odhad je taký, že do Plastikovej zimy bude hotový. Aspoň dovtedy by som ho chcel
Mal si si zohnať a naštudovať podklady...... Návod sú pre mňa dostatočné podklady.