Jirka 29 píše:Abych ukončil dohady, bude zde zástupce LuckyModel. Podle mých informací ale jen jako představení firmy v našich končinách.
Karel Pilát píše:Můj tip je, že to bude jeden maník, co přiveze zboží ve velké tašce.
Jirka 29 píše:A nyní z jiného soudku. Tato zpráva mi právě teď došla.
McDonald´s Galerie Butovice vyšel vstříct všem vystavujícím a návštěvníkům a připravil 15% slevu na menu všem kdo se prokáží vstupenkovým náramkem.
Jirka 29 píše:A nyní z jiného soudku. Tato zpráva mi právě teď došla.
McDonald´s Galerie Butovice vyšel vstříct všem vystavujícím a návštěvníkům a připravil 15% slevu na menu všem kdo se prokáží vstupenkovým náramkem.
J!rka Votápek píše:Jirka 29 píše:A nyní z jiného soudku. Tato zpráva mi právě teď došla.
Hamburgry nežeru, ale 17,- za kafe - to neni špatný
Vladislav Seidl píše:J!rka Votápek píše:Jirka 29 píše:A nyní z jiného soudku. Tato zpráva mi právě teď došla.
Hamburgry nežeru, ale 17,- za kafe - to neni špatný
Asi to bude jen za menu, takže na to jim s... Dám si nahoře řízeček s kašičkou, pokud mi to ovšem Filip Tomči nesežere!
martin němec píše:KPM Mar. Lázně, jako každý rok tradičně vyhlašuje
Cenu za model postavený z historické stavebnice
aneb- PRA-PRA Cup je zde, vyvětrejte proto své starodávné miláčky.
Nemusí se nutně jednat o model postavený před dávnými lety, ale model postavený např. včera nebo minulý týden z oné XX-leté stavebnice, který vybereme ze všech soutěžních kategorií
Naše ocenění za dobrou práci bude letos doprovázeno i lahvinkou něčeho ostřejšího![]()
![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků