Moc pěkné Taky se do něj právě pouštím a mám dotaz: Bláto bylo naneseno jenom na kříže a zbytek má být opravdu žlutý? Nebo má být všechno značení bílé?
Ahoj, ještě jedna poznámka. Právě ho stavím, takže jsem si o tom něco málo naštudoval a podle všeho jsi postavil ausf. C a ne malé c. Použil jsi díly, které tam byly nachystány pro ausf. A a verze, které možná budou následovat. Mám namysli přídavné pancéřovaní přídě a navařené vingly "kolem věžě"... Ale to nic nemění na tom, že máš ve vitrínce moc pěkný model
No,návody od Attaku nejsou sice špičkové,ale rozhodně bych je neignoroval.Takže to přídavné pancéřování máš navíc,chybí ti vzadu nad motorem kryt průzoru,notek máš myslím taky navíc.Ten bílý pruh na motoru měl být taky napříč.Ta obtisková verze je podle mě trochu nešťastná,dát ty čísla na věž bá fakt zabrat
Lenerte nemáš prosím víc obtiskových verzí? Tu hnědošedou nechci a ty ostatní ze zbytků neposkládam. Mám doma kupu fotek, ale v drtivé většině případů není poznat, co to je za verzi...
Nemám,a nevím jaké jsou obtisky u Italerky nebo ACE,dal jsem to jen pro představu co bylo zamatlané.Já bych to ted neřešil,počkal bych až vyjdou další verze.Ono je myslím v těch verzích trochu zmatek