Honzo, povedenej kousek V Plzni sem ho bohužel poslintat nestihnul. Kde bude k vidění příště?
Vladimír Bareš Rozdělaný: Tatra 813 CAS32, Chevy Monte Carlo 1978, USS Princeton CG-59
na všechny dvojí metr máte takhle to přeci nejde dál jedny mentalitou omlouváte druhý čeká kriminál _______________________________________________________________________________________________
@Fachman: sníh na pásech jsem se snažil udělat podle fotky kde se drží na kovových částech a guma je čistá. Ani já s výsledkem nejsem nadšený, to akrylový svinstvo už sundat nejde takže to tak bohužel budu muset nechat. Na hlaveň jsem zapoměl @Baryk: Ď, sorry ale z Plzně jsme musely vypadnout dřív. Bude ještě v praze na Etagu, v Křenovicích, možná v Prostějově a Blavě.
Viděl jsem ho naživo, moc pěkný šermík, ty pásy vypadají na této podložce divně. Kdyby byl pod ním kousek terénu se sněhem, vypadalo by to daleko líp a přirozeněji (ty pásy). Ale jinak...
Krásný Shermík ! jen Eda to nějak nezvládl, protože tato mašina není M4A3 105 ale M4 105 ( "16" na fotce).... ale to neva, na kráse modelu to nic neubírá