Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Technika ‹ Galerie techniky
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

BTR-152V1 Skif 1/35

AFV gallery
Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Re: BTR-152V1 Skif 1/35

Příspěvekod greenbaron » 28 srp 2010, 11:21

Mám technickou poznámku: oba gardové znaky "couvají" - jsou tedy navzájem prohozené vzhledem k tomu, že žerď té zástavy má být skloněná směrem dopředu po směru jízdy a list má "vlát" směrem zádi vozidla. Pochybuju, že v návodu to bylo takhle.
Občas se na dekálech stává, že jsou jen 2x levé nebo jen 2x pravé znaky, to ale bohužel není tento případ. :oops:

Jinak velmi pěkný nápad, dobré načasování a pěkné provedení. Ty "plaščpalatky" nemají chybu...
- Musíme si pomáhat. Informace, které potřebujeme, tu vždycky někde jsou.
Jen ten, kdo na nich "sedí", nesmí být moula, který si myslí, že jsou jen jeho.

- Modeláři neodpouštějí ani tu nejmenší chybu - zvláště ne tu na svém modelu. Řežme raději do modelů, neřešme modeláře.

- Modely nejsou tak levné, abych je stavěl jen z krabičky a nechával všechny jejich chyby bez povšimnutí...
greenbaron

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Standa Holý » 28 srp 2010, 18:44

Mně se to líbí má to život a hezky se na to kouká. =D>
Standa Holý

• Odpovědět s citací

Příspěvekod george h » 29 srp 2010, 15:11

duch píše:O:) Juchuchů,je to moc parádní panoramato,dioramato =D> =D> ,na to jakej polotovar je ten Skif,ten oplechovanej náklaďák vypadá perfekt.Ona je to i hezká předloha.Jirko prostě paráda. :flower: \:D/ :-({|= :-&

Díky, že se Ti to líbí, zatim se ale pořád jen učim, ale sil ubývá a pořádně stárnu.
george h

• Odpovědět s citací

Příspěvekod george h » 29 srp 2010, 15:22

greenbaron píše:Mám technickou poznámku: oba gardové znaky "couvají" - jsou tedy navzájem prohozené vzhledem k tomu, že žerď té zástavy má být skloněná směrem dopředu po směru jízdy a list má "vlát" směrem zádi vozidla. Pochybuju, že v návodu to bylo takhle.
Občas se na dekálech stává, že jsou jen 2x levé nebo jen 2x pravé znaky, to ale bohužel není tento případ. :oops:

Jinak velmi pěkný nápad, dobré načasování a pěkné provedení. Ty "plaščpalatky" nemají chybu...

Děkuji za upozornění, bohužel jsem dodělával model na poslední chvíli, abych stihl datum zveřejnění, a toho že, jsem obrátil znaky jsem si vůbec nevšiml, hold dělám stále chyby. Příště si na to budu muset dát pozor, bohužel na tomto modelu to již nejde napravit, protože jsou obtisky pod lakem. ale spoň, že se to i tak líbí.
george h

Předchozí

Odeslat odpověď

Zpět na Galerie techniky