Šekuju, Wolfíku, šekuju. Byl to takový experiment, ale stíračka to nebyla ten xicht nešel vystínovat, tak jsem to muset setřít a potom dolamovat. Podle fotek jsem se snažil namalovat černé šmouhy, co výsadkáři v tyto dny měli Je to moje poslení figurka, mám z ní super pocit, tak mi ho nekažte a to se vám ani nepodaří pokračování uvidíte až v Brně
"Zkušenost je věc, kterou získáš až potom, cos ji potřeboval. "
Tak vás opět zdravím, dal jsem si chvilku pauzu...snad to prospělo a začneme odznova. Takže rád bych vás seznámil s mým novým projektem, tentokrát v 1:72 s diorámou "The Last Days, Berlin 1945". Má zachycovat poslední dny bojů v berlíně. A moje představa je: Roh vysokého domu, nějaké ruiny, v něm díra, kudy projel Stug IV, který právě sjíždí někam dolů ze sutin. Během toho ruský voják mu přikládá na pojezdové kolo přísavnou nálož z ponožek, jeden běží těsne za tankem a třetí bude čekat někde za rohem. Možná dám někam nějaké němce, ale těch bohužel moc nemám...až pořeším podstavec, tak hned vám sem dám fotky. Zatím jsem v půli stuga. Držte palce!
Děkuju...teď to na chvilku odložím, mám v plánu dát do kupy vlak u depa...to mě spíš táhne...vyzkoušet si něco jiného než válku...ikdyž dělat rezavé koleje bude docela problém...