Tome možná mi na těch nápisech příjde že ty odřeniny máš všechny uvnitř písmen...ne všechny teda ale dost...a moc jich neni "vykouslejch" na okraji. JInak bomba
Nádhera! A ty stečeniny... Skvělé. Ke gramatice bych podotknul, že i mezi Němci se našli takoví, co nedávali ve škole pozor, lumpové! Pak se není čemu divit, že to 2x po sobě projeli.
Pánové děkuji za příspěvky! -Na nástřik jsem měl méně času a zrnka soli se moc nepovedla... -Diorámka ze schwimmem vyjde brzy v nějakém časopise... Bude na pilsenkitu jako nesoutěžní.
No a teď již hurá do lokomotivního depa, začnu tvořit podložku...
Tak snad mi přátele dovolíte před tvorbou krajiny ještě vagónek Začneme malým kvízem o který vůz by se mohlo jednat ( samozřejmě ti co už ví tak mlčí... )
Tím pádem jsme se konečně dostali k ideové myšlence diorámy....lokomotiva + tendr + uaais a na něm naložený pokusný reaktor pro výrobu plutonia pro německé superzbraně...absolutně boží , kam se hrabou modeláři co staví do panzerwaffe E100, Mause apod., todle je teprv echt rok 1946
Pořídil jsem Edíkovo leptíky a excelentní propisoty Archer. U stavebnice Dragon jsou nutné, protože dekály neobsahují dosti důležité popisky podvozkových partií..... Velkým zklamáním je rozložení, resp.předsazení brzových špalků. To je nejhorší chyba stavebnice. Doložím později foto.