Ahoj tak tady vám chci ukázat dalšího kouska do mé zbírky. Zde na foru jsou fotky ktere ukazují, že se dělal Flammpanzer III nejen z Ausf M ale i z Ausf M, jelikož jsem nevěděl co z Lkem od revelu rozhodl jsem se vyrobit Flampanzer, jednalo se pouze o výrobu výmetnice z mosazné trubky, kousku papíru a silonu. Nikde se mi nepodařilo sehnat potřebné údaje o dekálech a kamufláži. Soudě dle toho, že byl nasazován v africe dostal pískovou a dekály africa corps.
Drybrushem myslim světlou olejovku, v tvém případě třeba okr+bílá, namočit štětec, utřít a pak ošmrdlat hrany a "vyčnělky" Když se ti tak líbí, tak OK Pásy by byly určo lepší origo, mam ten model doma a vypadá to s nima tak nějak normálnějš
Jseš docela rychlík...já jsem sotva doma vymaloval a ty máš flamma hotovýho Leptaný pásy sice dopadly docela dobře, ale rozhodně původní jsou lepší.Není vždycky všechno zlato co se třpytí. To nasazení v Africe je dobrý, to mě nenapadlo ....do vlákna jsem ti dal fotku, kde má jen kříž na věži a je bez označení, nevim proč jsi to nepoužil za vzor pro model.Další fotky jsou v odkazu třeba na zimní zbarvení? Model nevypadá špatně, ale trošku je to uspěchaný.
ano ano, jenže ta fotka co jsi my posílal, byl ausf M si myslimn dle zadýmováků na věži. Můj uspěchaný model bývá za den tenhle sem dělal tři večery. , jiank s těma pásama máš pravdu budu vědět pro příště.
Honza to přesně shrnul, ta rychlost je na tom místy vidět, ale jako celek to na mně působí docela dobře a navíc sem Flammpanzera v 72 viděl snad jen kdysi od Matchboxe.
Už si ma raz s flammpanzerom v Afrike prekvapil a snažíš sa o to znova . Počul som o flampanzeroch III z Ruska a Itálie,ale z Afriky veru nie, tak ak by si mal nejaké info, potešilo by ma ale k modelu - leptané pasy nič moc, ale povrchovka sa mi veľmi páči , tá tmavá na pieskovej je pigment,alebo je to nejaká iná technika
to fachman: az se skoro bojím, že jsi mě dostal, někde tady na foru jsou italský (takže písková ano), ale tedka tu afriku nemohu a nemohu najít. Jinak ke kamo: ta písková je všeljak přestříknutá(tmavší světlejší), pak je tam černej pigment, pak špatně umytej wash a pak zaprášeno hodně zředěnou bílou v pistoli