ve skutečnosti je to ještě horší musel jsem obrousit daktilku na vrchní straně křídla, tam se ještě bude opravovat a dodělat nástřik trupu pod křídly jen nevím jak dál s kamo, jestli nechat jen zeleno modrou, nebo přidat fleky tmavé hnědé ale asi na ty fleky dojde, abych zakryl co se nepovedlo
Karlíku, však v poho, já to s pistolkou taky neuměl hned F-4E co jsem dělal je hrůza, stříkal jsem pistolkou surf a vypadá to hrozně, je to jak protizkluz na technice, ale teď už myslim že to mám oproti tomu lepší
surf jsem dával ve spreji, nějakej primer pro autolakýrníky, vcelku v poho, i když nějakou krupici to udělalo. Nemůžu tak nějak vychytat ředění barev, kompresor je relativně slabej, tak musím ředit víc, no snad to podchytím a nějako to bude vypadat, maximálně pojede andula tam odkud přišla - na smetiště
Tak mi na stůl přistál anduly vzdálený příbuzný, IL-62 1/100 od Plastic People of the DDR, co s ním???? Tanker, AWACS??? Či má někdo nějaký jiný whatif nápad
Neberu to jako rýpání Podívej jak dopadla An-12 a přiznám se k tomu že asi 5 plastiku jsem roztloukl kladivem a hodil do popelnice /co si vzpomínám tak Comet, Il-62, Tu-104, Caravelle a nějaká whatif stíhačka/, 2*il-18 a 2*Tu134 šli k novým majitelů a z jedné Anduly mi zůstal trup /v té době mi what if nic neříkal, dnes bych to řešil jinak/. Pravda je taky to že to většinou byly sice kompletní ale postavené kousky, přeci jen nepostavenejch plastiků už tu moc neběhá, i když k sehnání za těžký prachy jsou.
Takže rozhodnutí je jasné, whatif jak vyšitej Leda že bys v šupleti měl dekály na 62 od ČSA a chtěl mi je věnovat, pak bych asi váhal