Petře dík. Ono to zas tak hrozné není. Těch pár chyb jsem odstranil, proto to sem dávám. Že ostatní upozorní, kde je problém. Zase v osumnácti jsem neměl plnou skřín modelů. BT od um mam další tři. Nemusim na nic čekat.
Firma UM by asi zkrachovala kdyby tam udělala pár náhradních článků pásů. Taky je koukám na blatníku nemáš Jardo.
" Dobrovolníci k obsluze útočných děl vystoupit!"
Život vojáka od útočného dělostřelectva je krátky, ale smysluplný!" MÁŠ OBROVSKOU ŠANCI JAKO POKUTOVÝ KOP - SPRÁVNĚ HIP HOP: HIP HOP JE TU HIP HOP JE V NÁS, OVLÁDNE I VÁS, PŘICHÁZÍ JEHO ČAS.
To duch .Děkuji To fík. Viděl jsem teď fota BT-42 v palebném postavení. A to ty články nemá. Na další fotce zase není označeni PS..... Ale jenom číslo. Tušim že šlo o publikaci Sojuznicy Panzerwaffe.
Hm ale to na který je označení ve stavebnici a který jsi použil i ty má na zadních blatníkách ty články. Mě by se tam dost líbili tak snad mi je kamarád odlije.
" Dobrovolníci k obsluze útočných děl vystoupit!"
Život vojáka od útočného dělostřelectva je krátky, ale smysluplný!" MÁŠ OBROVSKOU ŠANCI JAKO POKUTOVÝ KOP - SPRÁVNĚ HIP HOP: HIP HOP JE TU HIP HOP JE V NÁS, OVLÁDNE I VÁS, PŘICHÁZÍ JEHO ČAS.