Tento model byl vidět na Modelbrnu.Trumpeta je úplně v pohodě trošku jsem se trápil s leptíkama od Voygru ,ale nějak jsem to dal.Takže model 1/35 Trumpeta+Lepty Voyger+Hlaven RB.
Přílohy
Trošku jssem chtěl udělat mokrej jakože mokrý bahno....
podložce už jen chybý Přípravek od Migůůůů wet efects kterej jsem použil aj na model
Naposledy upravil Marines dne 03 srp 2010, 16:30, celkově upraveno 1
Fotky jsou opravdu hodně neostré, ale řekl bych, že jsi to poněkud přehnal s patinou, nápis na levém boku věže skoro není vidět. Co se typu týče, není to KV-1S, ale KV-1E (ekranirovanyj). Shodou okolností jsi ale použil hlaveň pro kanon ZIS-5, které dostávaly právě až KV-1S (lišily se zejména litou věží a sníženou zádí). Sice je zpětně mohly dostat i dřívější verze, ale "Bej fašistskuju gadinu" má na fotkách krátkohlavňový F-32. Podložka je pěkná a i zablácení se Ti povedlo.
Hm, no mne sa to veru paci taketo zajebabrane. Vacsina sovietskej techniky je na fotografiach totiz prave v takomto stave. Takze za patinu: 1 Nabuduce si lepsie prestuduj podklady a bude to ok. Naslapnute mas dobre. Drzim palec a som zvedavy na dalsie modely.
Mě se také libí ta podložka. Když si ale otevřeš ty fotky tak zjistíš, že nic nejde vidět, jsou strašlivě rozmazané. Jinak se ti to podle mně povedlo docela dobře, určitě máš opravdu dobře nakročeno.