Dneska jsem se konečně odvážil jsem dát sem svůj pár měsíců starej kousek. Dneska bych šel asi trochu jinak na patinu atd. ,ale do koše to neletělo . Nepoužil jsem náhradní kola ,jelikož jsem chtěl postavit model s vyměněnýmy koly ( poškozená zůstala odhozená někde v keři). Vzal jsem ho na Prosek a vezmu ho taky do Plzně ,abych tam vzal všechno co jsem tam ještě neměl . Stavebnice je co si vzpomínám bez problému.
Já bych rád viděl detailnější fotky. Třeba ty vyměněný kola atd. Fotky sou špatné a tak se nedá přesně říct jestli se mi to líbí nebo ne.
" Dobrovolníci k obsluze útočných děl vystoupit!"
Život vojáka od útočného dělostřelectva je krátky, ale smysluplný!" MÁŠ OBROVSKOU ŠANCI JAKO POKUTOVÝ KOP - SPRÁVNĚ HIP HOP: HIP HOP JE TU HIP HOP JE V NÁS, OVLÁDNE I VÁS, PŘICHÁZÍ JEHO ČAS.
Tak jsem udělal slíbené nové fotky. Bohužel nad Prahou je zataženo a jediná možnost ,jak fotit bez přírodního osvětlení byla zkusit to s lampičkama ,takže jsou fotky většinou zažloutlé ,ale poskytují detailnější záběr na povrch .
feldwebel Müller píše::P neviem čo je lepšie... tank alebo ten kríž
Panzera jsem stavěl jen z krabičky nějaký měsíc dozadu a ve vitrínce byl bez podstavce příliš nevýrazný ,takže jsem jej doplnil o hotovou repliku kříže ,kterou jsem pouze lehce doladil oleji a odstranil jí drátek s nálitkem umožňující připnutí. Podstavec vznikl z průhledného překrytu krabičky od starých modelů aut ,které jsem doma našel. Tento obal jsem přestříkal Surfacerem ve spreji a pistolí jsem přestříkal podstavec finální barvou - pancéřová šedá. Stačilo dodat vytisknutý štítek a bylo hotovo.
Fotky jsou určitě lepší...podstavec ten model dost zviditelňuje. Z mého pohledu OK...možná bych udělal trochu výraznější wash, ale to je věc vkusu.Trochu mi tam vadí ty hadry, hlavně na kanónu. Za mě dobrý