Ahoj tak co jsem zkouknul tento model od Pana Pavlíka, tak sem ani neměl chuť to sem dávat. Model jsem udělal tak trochu i podle sebe aby se mi prostě líbil, možná je tam tedy několik nesrovnalostní od reality. Nicméně z něj mám radost a proto ho jsem dávám.
to: kubco stavělo se to velmi pohodlně až na jedinej jeden detail.... pásy se lepí z neskutečně velkého počtu jednotlivých článků(daleko víc než třeba u revelu), kdybych byl movitější koupil bych si k tomu elefanta od trumpety a dal tam gumové (jsou zrovna tak pěkné)
Trumpeter u Elefanta dělá článkový pásy a sou docela na nervy. To sem myslel že dragon dělá i u tohohle stroje pásy s dragonstyrenu.
" Dobrovolníci k obsluze útočných děl vystoupit!"
Život vojáka od útočného dělostřelectva je krátky, ale smysluplný!" MÁŠ OBROVSKOU ŠANCI JAKO POKUTOVÝ KOP - SPRÁVNĚ HIP HOP: HIP HOP JE TU HIP HOP JE V NÁS, OVLÁDNE I VÁS, PŘICHÁZÍ JEHO ČAS.
Já měl svýho koupenýho krátce po vydání, snad jako jedinej model co tehdy trumpeta v 1/72 dělala a na výběr jsem neměl, tak to mohla až časem změnit a dát tam i gumový a ty pak cpala do každýho jinýho modelu. Občas by člověk ty článkový ocenil...
" Dobrovolníci k obsluze útočných děl vystoupit!"
Život vojáka od útočného dělostřelectva je krátky, ale smysluplný!" MÁŠ OBROVSKOU ŠANCI JAKO POKUTOVÝ KOP - SPRÁVNĚ HIP HOP: HIP HOP JE TU HIP HOP JE V NÁS, OVLÁDNE I VÁS, PŘICHÁZÍ JEHO ČAS.