a ještě mám na vás jeden dotaz, Tatra nejspíš potáhne podvalník P 32. a chci se vás zeptat co by se na podval hodilo ( buldozer něco jiného?? ) a ještě potřebuju poradit s podlžkou, kde se to bude odehrávat ( asi bych to vyděl na asfaltce nebo na prašný cest akorát nwm co ještě k tomu. strrom , plot , nějaká kůlna - no nechám si od vás poradit ) kdyby jste se někdo nudil měl chť nakreslit nějakej plánek tak sem s tim popřípadě můžu fifotit podložku s tatrou a vy by jste tam něco dokreslili a nebo něco nakreslim a vy my to pupravíte ............. no nakecal jsem toho dost .. tak dižtak dííky předem
Vozilo se leccos. Od nejrůznějších stavebních strojů až po Jirku Růžičku v kočárku v dobové reklamě na podvalníky Transporta. Ale jestli ti jde o to, zda investovat do modelu stavebního stroje, nebo ne, šel bych třeba do přepravy panelů na stavbu paneláků. Ty se na speciálních kozách stavěly do áčka na podval. Panel s oknem, nebo balkónem vyrobýš celkem snadno i sám, a nebude tě to skoro nic stát. No a co se týče tý scenérie, tak bych ho umístil přímo na stavbu, třeba s kouskem rozestavěnýho paneláku, rozházeným vercajkem, blátem, marastem, no prostě tak jak to na stavbách kdysi vypadalo. Ale je to jen nápad. Jinak stavba pokračuje docela hezky, věřím, že z ní nakonec bude krasavice.
díky za návrhy a fotky tak to dopadne takhle: bude se to odehrávat na stavbě ,ty panely na podval to nedám ale koupim si buldozera od icara a udělám že najíždí na podval . mám doma ještě rozestavěnej dub takže ten tam možná hodim, tak nevim jestli tam mám dát kousek toho paneláku a nebo tam dát nějakou sklápějdu K( ale asi když tam bude strom tak se tam panelák nehodí co ??) . Teď momentálně čekám až mi dojdou lepty na podval a pak to rovnou stříknu i s tatrou.
Nechci nejak radit to ne ale jestli by mela byt v povzdali sklapecka tak bych na ten podval dal spis bagr nez buldozer Ale to je jen muj nazor .... Jinak mas to hezky a drzim palce k zdarnemu ukonceni
no večer jsem ještě přemýšlel a nakonec panelák a ani sklápějdu tam nedám , bude tam jenom ten strom a možná kus nějakýho plotu . jo a tam bude panelová silnice ( nebo na staveništi byla jenom prašná cesta ?? )
No čauky... Zatím napad a zpracování taky za jedna Teď si hlavně zodpověz otázku...zda to bude dioráma ( sklapěčka,panelák),nebo Tatra s podložkou. Jinak panelová příjezdová cesta...813ka s podvalem a na něm buldík třeba od I-Caru vypadá asi takhle Jo a jinak jedna inspirativní fotí Takhle by to taky šlo.... Každopádně držím palce a už se těším na hotovku
no bude to podložka, já to podstatě udělám jako to máš ty ale : tatra bude směrem na druhou stranu a stalinec bude najíždět na podval. akorát ještě nwm jestli mám udělat ten podval oranž nebo vojenskej ??? jinak podval mám už skoro celej osazenej leptama takže do tídne snad udělám pár fotek.
Hmmmm tak to potom jo. Jen by to chtělo na Stalinci otevřít dveře....protože najiždějící buldozer bez strojníka není ono A jak je známo,v 87mičce figurky které za něco stojí jsou poklad Taky s takovým problémem často bojuju. Podval bych zvolil jinou barvu než tahač...klíďo šedý, nebo v zelené asi takto. Jinak pokud myslíš rumpál na rezervu,tak je to nějak takhle
přesně to jsem myslel panáčiku a tomáši tobě taky děkuju , no figurky budu taky kupovat , koupm si sedící, ukazující a poflakující se dělníky , na podval hodim ukazujícího ( možná i vedle podvalu ) do stalince hodim sedícího a do pozadí na podložku dám poflakovače. no, na to řeání těch dveří se moc netěšim....