Hamba ma fackuje,ale skoro po roku som konečne dokončil niaký model.Iste,každý má niake výpadky,ale toto bolo už vela. Vo výpredaji sa mi podarilo zakúpiť za pár eur schwimm od Eduardu.O tejto stavebnici som síce počul horory ale i napriek tomu ma zaujal ked už ničím iným tak velkosťou.Model je skutočne dobrý polotovar.Dorobiť treba interier v prednej časti,/palivové trubky,hadice,nosník držiaku gulometu/na bokoch vnútornej časti vozidla som doplnil výbavu,ako napr.bagáž,granáty,držiak so zásobníkmi.Na držiak za sedadlami som dorobil gulomet.Na zbalenú plachtu strechy som dorobil o okraje.Model som doplnil o maketu motora,čím bolo i potrebné prerobiť i kryt motora a rameno vrtulového pohonu,tak aby boli pohyblivé.Model je ešte nutné doplniť o kable,uchyty.Laná sú zo zvinutého oloveného drôtu. Farba modelu je hu 83 ,plátno hu84.Model je patinovaný pomocou kriedového pastelu,fixovaný pomocou tonovaného laku.
Přílohy
Naposledy upravil Rajmund dne 01 srp 2010, 16:07, celkově upraveno 2
postavene to neni zle, aj pekne detaily tam su, ale ta patina sa mi vobec nepaci, cize ani cely model nie ta hneda krieda ci co to pouzivas....vyhodit ju...
Skutočne som nenapísal mierku,teda 1/16 a čo sa týka tej patiny,tá krieda to už je snád môj rukopis.Skúšal som už všeličo,ale holt starého psa novým kúskom nenaučíš.Ináč,skutočnosť nie je tak kontrastná,rozdiel farieb hodne zvýrazní blesk pri fotení.čibo
Múdro vravíš,až mi je to divnô.Ale vážne,vychádzal som z viacerých fotiek,a bez toho polstrungu vyzeral menší.K rozmerom som sa nedostal,tak som vychádzal /a teraz sa asi vela detajlistov dostane blízo infarktu/z pomerov na fotkách,a z modelov motorov v 35-ťke.Ono nikto mi nevedel poradiť kde a ako zohnať doplnky v 16-stke.Tak čo nie je,to si urob sám a holt v dôsledku sa to vždy nepodarí úplne dokonale.Motor až taký krpatý nie je,malý je kryt chladiaceho ventilátora za ním.Ateraz som si všimol že tam ku všetkému chýbajú svorky na hadici sania.Tak späť na stôl.