stavebnica :revell ,mierka: 1:35. stavané hlavne z krabičky. len zopár upráv na veži z leptov, na korbe menení výfuk mriežky chladiča a hydro rebrá. farby revell .
bilbo131 píše:Pekná prácička..len pár vecí ma trápi.tiež som nevedel dôjsť ktorá krajina vlastní také "befko".druhá vec: tie "pojazďáky" vypadajú ako nové.stačí 1 cvičenie a tie gumy na nich už vyzerajú dosť opotrebovane to ti poviem z vlastných skúsenosti.nie som si istý,ale na boku pod výfukom nemá mať pílu?ale celkovo sa mi to páči.ten výfuk vypadá ako originál...
gratulujem!
Tomayo píše:Me se to libije bych pridal trochu toho blaticka nebo pigmentu na podvozek a pasy....jinak super
Jak se stavi ten Revel ? Jde to trochu do sebe?
Zdravim! Aby sme vyriešili záhadu. je to velitelské Bvp 2.roty, 13 .mechanizovaneho práporu v Leviciach na Slovensku. vzhladom na to že je velitelska mašina ,malo jazdí tak že pojazdáky nemá opotrebované . Svatava je prieskumné vozidlo /aspon u nás / a nemá vela spoločneho s bvp2.pilu pod vyfukom nemáme ani na jednej mašine. a prečo si to každy mysli že jazdi sa len v blate? však neprší na každom výcviku... a navyše po každom výcviku bvp-čka su vystriekane s vapkou tak že su teoreticky čiste.
bilbo131 píše:Zdravim! Aby sme vyriešili záhadu. je to velitelské Bvp 2.roty, 13 .mechanizovaneho práporu v Leviciach na Slovensku. vzhladom na to že je velitelska mašina ,malo jazdí tak že pojazdáky nemá opotrebované . Svatava je prieskumné vozidlo /aspon u nás / a nemá vela spoločneho s bvp2.pilu pod vyfukom nemáme ani na jednej mašine. a prečo si to každy mysli že jazdi sa len v blate? však neprší na každom výcviku... a navyše po každom výcviku bvp-čka su vystriekane s vapkou tak že su teoreticky čiste.
no keď je to veliteľská mašinka,tak skoro vôbec nejazdí...ale tá farba je svetlá aj origoš,alebo to robí len foťák?mne sa zdá,že Leviciach máte tmavšie "befká".Jak ste nám požičali na certifikačné a sme porovnali nitrianske a levické,tam bol značný rozdiel v odtieni.tú pílu som skontroloval a máte pravdu.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot], Marcel Nový a 3 návštevníků