Prepáč,ak som ťa urazil svojou stručnosťou. Predpokladal som, že táto stavebnica je chronický známa. Na modely je nové bočné pancierovanie, periskopy, svetla a ďalšie drobné detaily,ktoré stavebnica neobsahovala alebo boli na túto mierku hrubo odliate.
Díky...neurazil jsi mě, na to si nehraju. Stavebnice je možná známá, ale doma jí nemám, jen mě zajímalo co jsi upravoval, aby z toho vznikl takto pěkný model. Vím, že se dělají nějaké sety a lepty, dopancéřování boků atd., tak jestli je na tom modelu něco z toho použito, ale asi ne. Pár Trumpeterů už jsem postavil, některé detaily je potřeba zjemnit a nebo předělat, ale jako základ jsou ty modely použitelné. Možná do něj časem půjdu. Díky za info. Kdyby náhodou bylo foto ze stavby, pomohlo by mi to. Dík.
I Arietku máš pěknou . Taky tu mam jednu, ale na rozdíl do tvojí, to je čistokrevná krabička, slepená asi před rokem a půl a postupně dokončená (letos ). Ty pancíře si dělal sám nebo to sou ty prodávaný odlitky (na výrobce si nevzpomenu)? Někdy bych chtěl i tu dopancířovanou.
Vladimír Bareš Rozdělaný: Tatra 813 CAS32, Chevy Monte Carlo 1978, USS Princeton CG-59
na všechny dvojí metr máte takhle to přeci nejde dál jedny mentalitou omlouváte druhý čeká kriminál _______________________________________________________________________________________________