Na túto stavebnicu som dnes dlho myslel a zrazu je tu! No to je paráda, nie len že tu je ďalši výborný model ale ešte k tomu je to jeden z mojich obľúbených.
Tak s touto 90-tkou si mi urobil velku radost Pekne urobeny model a este krajsia predlohha Celkovo Tvoja zbierka je pekna aj ked pre mna prilis mala.Ale to nie je ziadna kritika.Velmi pekne
Lucass, základ je Revell T-72 len pásy sú ACE. ACE je totálne nepoužitelný- nechcelo sa mi to začisťovať, takže všetko je novostavba. Pošlem ešte nejaké fotky zo stavby.
Ivane moc povedený model, ostatně jako celá sbírka Lucass...přesně jak píše Ivan. Z ACE se dá použít možná věž a jinak je lepší vše nacpat na Revell. Eru oměřit a udělat novou.Stejně jako jsem to udělal já na své T 90. Ivanovi omluva za OT s fotkou mého modelu, kdyžtak smáznu?
Skupinové foto je parádní. Samý krásný kousky. Přibudou i Leoprdi a Leclrec?
Vladimír Bareš Rozdělaný: Tatra 813 CAS32, Chevy Monte Carlo 1978, USS Princeton CG-59
na všechny dvojí metr máte takhle to přeci nejde dál jedny mentalitou omlouváte druhý čeká kriminál _______________________________________________________________________________________________
Baryk- Leoparda 2A4, Leclerca a Type 90 mám, ešte si chcem urobiť T-84 Oplot alebo Jatagan, Korejca K 2, Japončíka Type 10, Číňana ZTZ 99, Leoparda 2A6 a hlavne Scad B. Ján Pavlík- foto môžeš nechať, je to super odfotené.
Tak to bude parádní zbírečka. U půlky sice nevim o co de, ale strýček gůůgl poradí
Vladimír Bareš Rozdělaný: Tatra 813 CAS32, Chevy Monte Carlo 1978, USS Princeton CG-59
na všechny dvojí metr máte takhle to přeci nejde dál jedny mentalitou omlouváte druhý čeká kriminál _______________________________________________________________________________________________
Gratulace ke všem modelům. Vysochat něco třeba z ACE je vždy za pochvalu!!! Zajímavě řešené podstavce. Myslím s tím obrázkem. Jen by to chtělo namořit dřevo podstavce. Vypadá to jako nedodělané a degraduje Tvoji práci na modelech.
Ivane koukám, že jsme T 90 stavěli úplně stejným způsobem. Jsem rád, žes to sem dal, jelikož modelů v 1/72 zde moc k vidění není. Víc fotek na mou T 90 mám na webu.