Jde o figurku z rukou Latorreho - Dark Vlad
Takže kdo by měl zájem ......... , uděláme hromadnou objednávku a hurááá do něho

Finální "defilé" bych viděl v Horažďovicích .
Pol
Marian píše:ja to beriem, na tu figurku ma zalusk uz hned jak vysla, tak mna mozete brat do hromadnej obiednavky
Dakan píše:To je pěkný ošklivák. Pokud můžu, přidal bych se ... a aji k té hromadné objednávce.![]()
Překvapuješ mě Pole, že budeš barvit tak malinkou figurku.
Le6n píše:Tiez by som do toho isiel... Latorreho fantasy veci su skvele, aj ked v pripade tejto figurky Latorre je autorom konceptu, skulptil P.F. Ramos. Ak budete teda robit objednavku, rad by som sa pridal...
Pol píše:OK,jasná věc , vlastně se čekalo na tebe Le6ne , jak se k tomu postavíš![]()
![]()
Takže příští týden se jde objednávat ......
P.
he11_knight píše:Já bych do toho šel, ale ted budu měsíc pryč :/ Takže předpokládm že než já dodám WIP tak vy už to tu budete mít hotové)
Figurka pěkná o tom žádná.
cesnak píše:he11_knight píše:Já bych do toho šel, ale ted budu měsíc pryč :/ Takže předpokládm že než já dodám WIP tak vy už to tu budete mít hotové)
Figurka pěkná o tom žádná.
v pohode, ved tu nejde o rychlost, tu ide skor o to aby bola ta ista figurka namalovaan na vela sposobov, o tom je podla mna skupinovka a potom o tom napade ako vytvorit z jednej a tej istej figurky vzdy nieco ineTakze ziadne vyhovaranie, ides do toho, pisem si ta na zoznam
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků