Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Technika ‹ Galerie techniky
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

BMP-2 /Dragon 1:35 / Chechen war (podlozka)

AFV gallery
Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Re: BMP-2 /Dragon 1:35 / Chechen war

Příspěvekod Roman Bukovinsky » 18 črc 2010, 13:01

To Tomek1 : dakujem a som rad,ze tak posoby.Keby som to nepresral s odreninamy,tak to mozno mohlo byt lepsie :oops: Este raz dakujem.To martinsos : dalsi model bude T-72 M1 a tiez ju robim tak ako Ty Tvoju T-55.Tak snad sa nam to podari co najlepsie :)
Hotovo: BMP-2 viewtopic.php?f=7&t=46890 T-62M viewtopic.php?f=7&t=43682 Tunguska viewtopic.php?f=7&t=50401 Na stole: Fiesta WRC viewtopic.php?f=155&t=70591
Roman Bukovinsky

• Odpovědět s citací

Příspěvekod feldwebel Müller » 18 črc 2010, 13:09

Už sa neviem dočkať na tú T-72 :P
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
klop! klop! Kto je tam? Partizáni. Koľko vás je? Einundzwanzig.
feldwebel Müller

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jan Pavlik » 18 črc 2010, 14:52

Romane stavbu jsem celou dobu sledoval...pěkně ses pral s detaily a model jsi komplet předělal a vymakal. Celkový dojem pro mě představuje velice reálně zmenšenou maketu skutečného stroje...Gratulace =D>
Jan Pavlik

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Roman Bukovinsky » 18 črc 2010, 16:13

feldwebel Müller píše:Už sa neviem dočkať na tú T-72 :P
Skoda,ze aj ja nemam z tej T-72 rovnaku radost ako Ty :( To bude tvrdsi oriesok,ako toto befko :? No snad budes mat na konci rovnaku radost aj z toho tecka :)
Jan Pavlík píše:Romane stavbu jsem celou dobu sledoval...pěkně ses pral s detaily a model jsi komplet předělal a vymakal. Celkový dojem pro mě představuje velice reálně zmenšenou maketu skutečného stroje...Gratulace =D>
Vdaka Honzo [-o< Som rad,ze patris medzi mojich skalnych co mi prispievaju prispevkamy pocas celej stavby a velmi si to cennim [-o< A som rad,ze sa to befko paci aj po dokonceni :) Este raz vdaka.
Hotovo: BMP-2 viewtopic.php?f=7&t=46890 T-62M viewtopic.php?f=7&t=43682 Tunguska viewtopic.php?f=7&t=50401 Na stole: Fiesta WRC viewtopic.php?f=155&t=70591
Roman Bukovinsky

• Odpovědět s citací

Příspěvekod julo35 » 18 črc 2010, 16:31

Neskutočne skutočné,ten stroj je ako živý.Proste realita!teším sa na diorámku.
julo35

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin Kováč » 18 črc 2010, 18:06

Roman, po tak dokonalej stavbe som čakal, že povrchovka nebude žiadna sláva, ale vidno, že patríš medzi tých pár uber-modelárov, čo zvládajú perfektne jedno aj druhé. [-o< Ten hranol s vytrhanými klincami je krásny detail, asi ho od teba opajcujem :oops: :-D
Posledné dokončené:
Kopa starej gumy
Mark IV
Zase ďalší Arabáč
Caterpillar D9R
Martin Kováč

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Blackosh » 18 črc 2010, 20:35

Stavbu som sledoval :P (občas do nej kecal :lol: ) takže výsledok máš geniálny-podla mojich predstáv =D> :flower: [-o< s podložkou to bude zase o niečom inom- sa teším... :-D
...len farba pražca pod kolaje sa mi nezdá, oni sa niečim impregnovali a ich farba bola skorej do čiernohnedej :-k alebo sa mýlim :?: :x
IN THE DARKNESS EVERYTHING BECOMES CLEARER THAN DAYLIGHT [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Blackosh

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Roman Bukovinsky » 18 črc 2010, 21:18

julo35 píše:Neskutočne skutočné,ten stroj je ako živý.Proste realita!teším sa na diorámku.

Vdaka Julo.Som rad,ze sa mi to podarilo urbit tak,ze sa to aj troska podoba skutocnej predlohe .Este raz vdaka.
Black Goat píše:Roman, po tak dokonalej stavbe som čakal, že povrchovka nebude žiadna sláva, ale vidno, že patríš medzi tých pár uber-modelárov, čo zvládajú perfektne jedno aj druhé. [-o< Ten hranol s vytrhanými klincami je krásny detail, asi ho od teba opajcujem :oops: :-D
Tak pri tomto prispevku som skoro padol na prdel :shock: (nastastie som sedel :-D ) Obdivujem Tvoje modely a Tvoju pracu s nimy [-o< Preto dakujem za Tvoje slova chvali Martin. Az sa citim :oops:Som rad,ze som Ta zaujal tym hranolom a som zvedavy na akom modely ho pouzijes.Este raz vdaka za prispevok.
Blackosh píše:Stavbu som sledoval :P (občas do nej kecal :lol: ) takže výsledok máš geniálny-podla mojich predstáv =D> :flower: [-o< s podložkou to bude zase o niečom inom- sa teším... :-D
...len farba pražca pod kolaje sa mi nezdá, oni sa niečim impregnovali a ich farba bola skorej do čiernohnedej :-k alebo sa mýlim :?: :x
Dakujem,dakujem,dakujem.Som velmi rad,ze sa tento model paci a pravdu povediec som necakal ze sa mi ozve tolko modelarov.Je to pre mna odmena za tu vsetku namahu pri jeho stavbe :) S tym prazcom mas pravdu.Farbu maju skoro az do ciernej,no nasiel som aj fotku takehoto svetlejsieho.Takze kazdemu podla chuti.Odtienov maju fakt vela.
Roman Bukovinsky

• Odpovědět s citací

Příspěvekod PetrBM » 18 črc 2010, 21:24

Chcel som si BVP postaviť, vedel som, že stavebnica je dosť mizerná ale keď si to ty rozbehol, tak som sa jej radšej zbavil. :grin: Tie tvoje prerábky boli super práca. Som zvedavý aké to bude na podložke. Dúfam, že niekde na nejakej akcii si to bude možné pozrieť naživo. :wink:
Mal si si zohnať a naštudovať podklady......
Návod sú pre mňa dostatočné podklady.
PetrBM

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Matěj Vavrinec » 18 črc 2010, 23:00

Výsledek se mi moc,moc líbí,už se na to koukám asi potřetí,seš dobrej ! :celeb: ;-I
http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=7&t=81515
http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=82367
viewtopic.php?f=7&t=113709
viewtopic.php?f=7&t=114993
Matěj Vavrinec

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Roman Bukovinsky » 19 črc 2010, 17:25

PetrBM píše:Chcel som si BVP postaviť, vedel som, že stavebnica je dosť mizerná ale keď si to ty rozbehol, tak som sa jej radšej zbavil. :grin: Tie tvoje prerábky boli super práca. Som zvedavý aké to bude na podložke. Dúfam, že niekde na nejakej akcii si to bude možné pozrieť naživo. :wink:

Ani sa Ti necudujem Peto,ze si sa ho zbavil.Je to fakt hroza.Ale dobra sprava je,ze Miniarm chysta full resin kit aj s introsom \:D/ Co som videl fotky,tak to bude parada.Otazkou uz len je . . .$ ??? Som rad,ze sa Ti vysledok mojich prerabok paci.Neviem ci na Slovensku stihnem nejaku sutaz,kedze pracujem v UK.Toho ruku idem iba do Telfordu,no snad buduci rok naplanujem dovolenku doma tak,ze pojdem na nejaku sutaz aj doma.Este raz vdaka za prispevok :)
.:Matěj:. píše:Výsledek se mi moc,moc líbí,už se na to koukám asi potřetí,seš dobrej ! :celeb: ;-I
Vdaka Mateji [-o< Som velmi rad,ze sa Ti model paci.Od takeho modelara,ako si Ty si to naozaj cennim :) Este raz vdaka.
Roman Bukovinsky

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Dave » 30 črc 2010, 14:58

Člověče, chvilku to nesleduju a bevko už je v galerii. Máš to fakt dobré, jak už jsem psal v "Rozestavěno" - parádní atmoška =D> [-o< . Už se těším na tu diorámu...
Dave

• YIM

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Roman Bukovinsky » 31 črc 2010, 10:42

Vdaka Dave :-D Uz som postradal Tvoj prispevok,kedze patris medzi mojich skalnych :) No som rad,ze si spokojny s vysledkom,aj ked som tam urobil vela chyb hlavne s chipsamy a mohlo to vyzerat inak.Snad si s dalsim modelom dam vacsi pozor.Este raz vdaka :)
Roman Bukovinsky

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Dave » 04 srp 2010, 10:48

Uz som postradal Tvoj prispevok,kedze patris medzi mojich skalnych
Člověče - nějak nestíhám. Letos se to všechno nějak vymyká. Ještě jsem ani dovolenou neměl. I s tou šilkou se drbu už půl roku a finále v nedohlednu. Urvu na to tak hoďku týdně - prostě běs. Nechápu, jak to stíhá takový Honza Pavlík...
Dave

• YIM

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jan Pavlik » 04 srp 2010, 11:15

Já nic nestíhám...podle plánu už mělo být vše hotovo, ale mám moc lítání kolem baráku, bytu, kanalizace, fasády ...a další ptákoviny :? :-D
Jan Pavlik

PředchozíDalší

Odeslat odpověď

Zpět na Galerie techniky