Vypadá pěkně, červená je zajímavá.Snad jen ty světla bych odvrtal a zasklil kapkou z čirého epoxydu, nebo jestli najdeš platíčko od léků se správným průměrem a vyboulením.Vypadalo by to líp.Co SPZ a nějaké označení HS?Majáky jsou super - z čeho jsou?
Spz tky musím dodělat protože v tomto měřítku písmena a čísla v zásobě nemám. Jinak ano světla by byla hezčí ,původně jsem to chtěl udělat ,ale po trápení se s blatníky už na to nedošlo a nyní už na to chytat nechci. jinak majáky jsou vybroušeny ze zbytku průhledného licího rámečku a natřeny lakem. červená se mi zalíbyla a tak uvažuji o 805 tce od MMK. Asi na ni dojde. Milda Pv
Ano stavěl ,ale tu sanitní verzi a tak uvažuji o valníkové rovněž v červené a že bych si s ní pohrál více díky tvým fotkám . A když srovnávám cenu u MMk za 1/35 včetně obtisků a Hauller za 1600, tak je to jasné. No a navíc tu 805 od MMK bych šoupnul k té mé 148 čce. No uvidím ,ale láká mne to. Na té jedné fotce z venku jsem si bohužel nevšimnul kapky na objektivu ,no fotit venku se ještě budu učit tohle bylo jen narychlo mezi tím než mi zatvrdla sádra pod vypínačem. Zdraví Milda Pv
Tak mi samotná tata připadala opuštěná a v poledne jsem mněl mezi jízdami dvě hoďky volno a tak jsem za ni začal sochat toto. Ještě blatníky ,zahrádku na střechu ,drátky ke světlům a manipulační kolečko a snad o za tatrou bude vypadat lépe. Milda Pv
Ještě jsem doplnil hadici a zbývá tedy propojení elektro mezi přívěsem a autem. Za velikost se omlouvám zatím zmenšit neumím,ale polepším se . milda Pv