Omlouvám se, již to zde někde proběhlo a fotky zde jistě visí. Bohužel po několikerém hledání včetně pomoci všemocného Ducha , jsem našel jen tuhle fotku. Jiné mi nešly zobrazit ani z Google. Nemáte na tuhle splácaninu někdo více fotek. Model jsem viděl v Brně a chtěl bych to zkusit postavit jako srandu v 1/72. Díky
Kikine super....díky. Postavený model jsem viděl v Brně a moc mě zaujal. V pětatřicetině je to impozantní kousek. Musim popřemýšlet kde sehnat tyhle kola...to bude problém??
Jako základ pro stavbu bych M35 rozhodně nepoužil, protože tohle je nejspíš M818 nebo jiná verze na stejném základu. Hlavní rozdíl mezi tímto a M35 je ten, že M35 je 2,5 tuna a tohle je 5 tuna, takže rozdíl je v celkové velikosti, a taky jiná maska, delší kapota....
Ondro, vím o tom. Udělám pětitunu jako scratch. Půjčím si model v 1/35 a zmenším do 1/72. Dneska přijde kámoš co tomu trochu víc rozumí, tak to budem řešit...
Tak touhle potvorou jsem si zadělal na pěknej scratchbuildt ....pujčil jsem si stavebnici od Real Modelu a pokusim se udělat asi nejdříve standard M 818 Tractor, jelikož to vypadá, že ta M 113 na něm sedí po uřezání kabiny. Jelikož nemohu do Real modelu moc šahat, kromě oměření nějakých dílů, chtěl bych poprosit zda někdo nemáte plánek M 818 nebo M 52...díky
Díky Tomáši.... Já sháněl plánek kde se dalo a nenašel jsem ani prd. Tak jsem si nechal přeměřit stavebnici od Real Modelu, abych se měl čeho chytit.
Samine,spolupráci se nebránim...udělej tu M 818 a já udělám tu M 113, schválně kdo bude dřív Ten čumák plánuju pokud to pujde vymyslet udělat na odlití jako celek. Budu jich taky potřebovat víc....je to moc hezký auto, tak uvidím zda něco vymyslím. Zatím jsem ve stadiu příprav, ale nebude to za týden, mám toho moc.
Zdravím a mám dotaz na zúčastněné. Posunuli jste se někdo v tomto projektu k realizaci? Má smysl shánět nějakej náklaďák z dostupných v "královském" měřítku a nejlépe jakej? Nebo při současném tempu novinek by bylo lépe počkat až s tím někdo přijde? Předem díky za info...