Model jsem viděl v Brně a je to neskutečná paráda. Figurky opravdu jak živé, kamufláže na oblečení nádherné. Hodně se mi líbí figurka s otočenou hlavou v kapuci. Prostě pecka
Pz. V mi nějak nepřirostla k srdci, ale toto je teda parádní kousek a pajďuláci jsou perfektní (pouze mě vadí, že vypadají jako šesterčata , ale za to nemůžeš. )
Montážní linka a lakovna: Hetzer http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=65499 Hotovo: Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"
Vedieť takto spraviť figúrky, tak sa s tým živím. Mádherne urobené ! Chcem sa autora opýtať (nie ako modelár ale ako zberateľ uniforiem), ako veľmi boli rozšírené v danom období bundy "hrach" v divízií TK na východnom fronte - viď figurka radistu.
Čo ma čaka v 1/35: Tiger I, Pz. IV, Panzerwerfer Maultier, Churchill Crocodile, M3 Scout Car, T-34/85, Kfz.251/1 Kúpim obrnenú techniku od ESCI a MATCHBOX, platí stále!
Absolutní luxus Neumím si to vysvětlit, ale v Brně jsem ho minul (asi byl zrovna na stolech, kolem kterých byl velký nával a já je přeskočil) a dost mě to teda štve ... Snad jedině podvozek mohl být podle mého malinko méně zabahněný, hordy bahna mi to trošku ruší, ale je jasný, že i takto zabahněný mohl být, navíc bahýnko je provedeno dokonale ... spíš jsem to asi napsal, abych něco napsal Figurky, tomu se ani nechce věřit, že to jde takto namalovat ...