Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Úvodem ‹ Jak na to ?? Modelářská poradna
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Nákup modelů ze zahraničních serverů!

How to
Odeslat odpověď
Příspěvků: 2047 • Stránka 71 z 137 • 1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 137
  • Odpovědět s citací

Re: Nákup modelů ze zahraničních serverů!

Příspěvekod Maverick117 » 10 čer 2010, 07:12

hej hej to bude rozhodovať kedy bola im doručená objednávka nie kedy to zaplatíš to je jasné... len nezabudni že oni sú tam popredu tak ak to hneď na druhý deň uťali tak záleží či to teda stihol do ich uzávierky...
My skills are not perfect but the only way to gain skills is to try new things!!
Maverick117

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Otisaq » 10 čer 2010, 12:07

Ja to prave pochopil blbe...ze se to musi zaroven v tom terminu zaplatit :-) No co uz...balik by mel byt jeste dnes odeslan :-) A bylo to klasicke invoice, s odkazem primo na paypal s presnou castkou a u shipping byla 0. A na karte bloknuto na haler presne, kolik byl ten jejich vypocet pres jejich web, primo u zbozi.
Rozestavěno:

Dokončeno:
Otisaq

• Odpovědět s citací

Příspěvekod beaver » 11 čer 2010, 08:42

Mně to vyšlo a už balíček cestuje zadara domů :D
P.S. počítali jste s časovým posunem? začátek byl stanoven na Tokijský čas...
Obrázek

... podvozky flákám mám skleněné police ve vitríně a nikdo se zespodu na ně nedívá ...

Galerie
beaver

• Odpovědět s citací

Příspěvekod WertixBVC » 16 čer 2010, 13:56

radosipka píše:
Václav Hochmuth píše:Logiku to ma, kedze PHK samotny internetovy obchod neprevadzkuje, len nakupujucich odkaze na http://www.mpmshop.cz :D

No mne sa zda ze prave naopak cesky MPM, pokial objednavam z SK, ma odkaze na slovensky PHK ktory je fakt dost mizerny, pretoze ked objednavam podla stranky MPM-ka tak sa zda ze je vsetko na sklade a super, ale z PHK nikdy nedojde objednavka kompletna ! Telefonicky mi z PHK oznamili ze oni jednoducho do objednavky daju to co maju na sklade ( a to zvykne byt zalostne mala cast z toho co sa objednava ) a hned to aj odoslu bez toho aby sa nejako dalej venovali povodnej objednavke. Proste poslu co maju a povazuju za vybavene. Aky to rozdiel napriklad oproti skvelemu obchod.valka kde objednavku drzia kym ju nevybavia. Neviete ako sa da na Slovensko objednat priamo z MPM bez toho aby to slo cez PHK ? To je moja otazka k teme, lebo MPM je pre mna zahranicny obchod . Ale viem ze to sa riesi inde, pytam sa len preto ze sa tu riesi prave tato konkretna firma.

Na Slovensku asi nie. Ale ja by som nevinil PHK. Ja tam nakupujem a som spokojny. A fakt je taky, ze ani mne nedojde vsetko. Problem nie je ani tak v PHK ako v MPM v Prahe. Mam pocit, ze beru Slovensko ako taky nepodstatny bonus. Objednaval som minuly rok plechy priamo v predajni, a cakal som dva mesiace. Štyrikrat poslali objednavku do Prahy, lebo v Prahe zabudli. A bolo to na sklade,proste pride objednavka preberu, maju na sklade a neposlu. A niektore veci neposlu vobec. Ja som objednaval davno plechy na Pzh 2000 1/72 Extratech plus retaze , a retaze mi nedosli, ale v ponuke su. Proste MPM taketo doplnky neposiela. Teraz sa to uz zlepsilo, ale e-shop MPM nepatri pod MPM, predali ho vraj. MPM inak predava len to, co ma na sklade. Neviem ako to bezi v CR, ale mam pocit, ze MPM ma SR v prd... System funguje tak, ze objednavky z e-shopu pre SR dojdu do PHK, oni posbieraju objednavky a raz do tyzdna, v stredu ich posielaju do MPM. A MPM co ma, alebo naco nezabudne, alebo nechce poslat posle do KE, a odtialto to rozposielaju. Momentalne by som povedal, ze eshop MPM bezi o nieco lepsie a spolahlivejsie.
WertixBVC

• Odpovědět s citací

Příspěvekod ron » 17 čer 2010, 07:53

hobbysearch 50% z postovneho pri platbe paypalom
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]

In Rust I Trust
ron

• Odpovědět s citací

Příspěvekod ron » 17 čer 2010, 18:29

a hned nejaky vypredaj aj na luckymodel
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]

In Rust I Trust
ron

• Odpovědět s citací

Příspěvekod fido » 17 čer 2010, 20:52

ron píše:hobbysearch 50% z postovneho pri platbe paypalom

Objednal jsem si Hartmann Bf 109 Dual Combo. Poštovné SAL činí 340 jenů. Co víc si přát?
fido

• Odpovědět s citací

Příspěvekod radosipka » 18 čer 2010, 11:30

WertixBVC : Dakujem za objasnenie a vysvetlenie, nemal som blizsiu predstavu ako to u nich vlastne funguje... Chapem ze pokial si z Kosic tak si s nimi spokojny, ono sa nakup riesi omnoho lepsie osobne ked tam mozes zajst pozriet co maju respektive sa spytat, ako ked to prebieha formou telefonatov a mailov. Je to velka skoda ze sa to neda objednavat priamo z MPM, pretoze zohnat niektore veci by bolo potom ovela jednoduchsie... Uz sa tam bojim aj nieco objednat, pretoze nemam chut platit postovne niekolkokrat ked zistim ze mi dosla iba daka drobna a nepodstatna polozka a ostatne budem musiet zhanat niekde inde. Veru chyba mi predajna MPM ktoru relativne nedavno v Bratislave zrusili.
" Nesnaž sa prevýšiť ostatných, ale sám seba " Cicero
radosipka

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Peter Frišlovič » 18 čer 2010, 13:35

radosipka: ak si z Bratislavy máš viacero možností.

Môžeš zbehnúť na Starhradskú v Petržalke do Bornit-u.

Ďalšie modelárstvo je napr. JR Line na Špitálskej 53 oproti "Dvom levom" v centre.

Potom je ešte Pecka modelár v Avion Shopping parku na Ivanskej ceste 16

Alebo si sprav výlet do Malaciek do obchodu ModelShop na ulici 1. mája 5470/46 ktorý má Martin Jursa...

Záleží aj od toho, čo vlastne zháňaš.
Tiež nieje problém objednávať zo zahraničia... s tým ti prípadne môžem pomôcť ak niečo.
Peter Frišlovič

• Odpovědět s citací

Příspěvekod MIRO-K » 18 čer 2010, 17:44

Novinka
Viem, že to sem nepatrí ale aby bol prehľad.
http://www.modelarsky.sk/
MIRO-K

• Odpovědět s citací

Příspěvekod radosipka » 19 čer 2010, 10:51

Peter : Dakujem za tip, vsetky tieto predajne aktivne obieham a rad v nich nakupujem, ale chybal mi napriklad sortiment firmy Tamiya ktory maju len v Malackach odkial si to nechavam vozit kurierom. V MPM-ku mali na predajni skoro cely sortiment napr. techniky 1/48 na predajni, a tiez zohnat Tamiya Limonene Cement ci Paint Retarder nieje take jednoduche (ale to je detail). Tiez nakupujem hodne z Ciech ale poznas to, nieco robis a zrazu zistis ze potrebujes surne to a to, vtedy je idealne moct sadnut do auta a skocit si rychlo pre to do obchodu... Rozhodne ma nesmierne tesi ze otvorili novu predajnu vid sprava od MIRO-K ...
MIRO-K : Super, velmi pekne dakujem za informaciu a tesim sa moc na navstevu predajne :D :-D :D
" Nesnaž sa prevýšiť ostatných, ale sám seba " Cicero
radosipka

• Odpovědět s citací

Příspěvekod MiskaNosal » 24 čer 2010, 09:14

Otisaq píše:Tak musim rict, ze sem mozna na HLJ nadaval zbytecne...dnes prislo invoice k zaplaceni...jen s cenou objednanych veci a jako "shipping charge" bylo uvedeno "not yet determinated" a odkaz na platbu pres paypal. Takze sem to zaplatil a uvidime...jestli by to fakt prislo postou zdarma (navic EMS), tak by to byl dobry masakr... :)

To by mě zájímalo, jak jsi dopadl. Já platil paypalem, ale dal tám právě tu EMSku. No a dopadl jsem jak sedlák u chlumce. Parašousti gen2 od Dragona za cca 160kč (např. VALKA za 390 kč), ale poštovný za tak za 400 kč. Sice to bylo doma za týden (odhadem budu stavět tak za rok ...), ale žena na mě kouká jak na vraha :grin:.
Michal Nosál, 42 let
MiskaNosal

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Otisaq » 24 čer 2010, 09:20

Dopadl sem vyborne :-) Cena jen za model, poslano EMS, poslali to v patek, v pondeli jsem to mel doma :-)
Rozestavěno:

Dokončeno:
Otisaq

• Odpovědět s citací

Příspěvekod MiskaNosal » 24 čer 2010, 10:39

Ha, tak ono to trvalo jen jeden den. Já to objednával v pátek 11.6. Jsem s angličtinou trochu na štíru, takže jsem jaksi nepřečetl, že akce finished... Hmm teď mě došel mail, že je 70% sleva na shipping - více na http://www.hlj.com/paypal/discountshipping.html?utm_source=HobbyLink+Japan+Newsletter&utm_campaign=93d6441197-PayPal_70%25_Off_Shipping_Extension_2010_06_24&utm_medium=email. Rád bych objednal, ale mám od ženy zákaz :D
Michal Nosál, 42 let
MiskaNosal

• Odpovědět s citací

Příspěvekod bouvier » 06 črc 2010, 18:14

Zdravím ako sú na tom s dodaním tovaru a ochotnosťou na http://www.modelltrucksandparts.at? Majú tam pekné doplnky pre kamióny tak rozmýšľam že by som si niečo objednal. Ešte jedna vec neviete koľko sa platí za poštovné? Ak už odtiaľ niekto nakupoval prosím ozvite sa :)
bouvier

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 2047 • Stránka 71 z 137 • 1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 137

Zpět na Jak na to ?? Modelářská poradna