Tak to jste teda borci .
Já budu mět problémy za ten týden stihnout ten svůj, o něco menší, model. A to jej budu dělat bez úprav, jen z krabičky, potřebuji zaplnit vitrínku.
Tak je sobota rano a konecne jsem vysypal obsah krabice na stul, aby jsem si s tim zacal hrat ... Takze Revell 1:32 plus Eduardi vylepsenicka plechova plus Expres masky ... Takze zacinam ...
Poznamka: ale mel bych se pred tim jeste probudit, protoze jsem stihl nasekat tolik chyb do textu, ze je to uz podruhe upravovano
No tak tohle je vysledek jednodenniho snazeni ... Mel jsem bohuzel i jine aktivity ...
No a Edi plechova vystrihovanka taky stoji za to ... Zitra to chci barvit a patinovat ... No a hlavne dodelat cely kokpit ...
No takze i ja uz mam neco hotovo V patek vecer jsem nastrikal kokpit RLM66, v sobotu vecer po navratu z Caslavi jsem tam hodil olej a v nedeli nabarvil detaily, sestavil a pretmelil.
Jde to dohromady celkem dobre.
Taky jsem konecne poprve pouzil nytovacku na kryty motoru a konce kridel.
V mezicase delam Shermana na Open Challenge v technice a jeste Miga-21UM od Trumpety v 1/32
Nedele vecer a uz mam taky padla ... Dneska jsem zacal v 7 hodin ... Nejak nemohu spat ... Ale pres den jsem stihnul u cumendu na Monte Carlo ... Kazdopadne mi schazi detaily v kabine, kabelage a nejake ty pulty. Hlavne kabelaz me strasi ... Ono totiz podle me v ty kabine nic jineho neni nez zlute kabely ... Zitra se taky chci dat do detailovani motoru ... Edici jsou ale udesna skladacka !!!
Tak ja jsem taky zacal.... Chtel jsem si udelat ted rano stranku na webz, ale nejak to nejde...
Model se mi libil dokud jsem ho nevysekal... Pak jsem zacal premejslet, kde soudruzi udelali chybu... trup je moc uzky.. chtel jsem ho nejprve rozsirit a upravit, ale pak jsem to slepil jak bylo a rekl si ze ten model jen dodelam. Mevymejslim zadny nejaky moc veliky vychytavky a doplnky, protoze ty pouziju na ten dragon co mam v druhy krabici az toho salamandra pojedu nacisto se strikaci pistoli. Ted budu vsechno stetkovat.
Mam pujcenej digital Sony, ale neni to to pravy orechovy... mam problem to vyfotit tak aby to bylo ostry a nebo aby to nebylo presvetleny, ale budu trenovat slibuju
Přílohy
new_navod k vaku.jpg (153.86 KiB) Zobrazeno 4959 krát
Jsi borec s touhle vystrihovankou ... Tohle by ja nezvladl ...
Jinak me sobne stacila plechova vystrihovanka a skladacka od Edy a to jeste nemam dodelane podvozkove sachty ... Nejlepsi ftiop je v tom, ze mi nesedla zbranova sachta s prepazkou trupu. A nevim, kde je chyba a jeste mi schazi kulomet Mk.151 od Ariesu ... Takze asi budu mit ponekud nedodelany model, dokud neprijede pravidelna linka z Brna ...
A propo, nevite nekdo, jakou barvou byly zbranove sachty ??? Me to prijde jako bila ... Ale nejsem si jist !!!
2 Petr DE: Diky.
Ty sachty jsou na fotkach malovany bilou, ale je to letadlo z muzea, takze bych moc na autenticitu nesazel, ale nevim. Koukal jsem na ty fotky a taky se mi to moc nezdalo. Premejslel jsem o tom taky a nakonec jsem dosel k zaveru ze bych tam asi prsknul RLM02, ale je to jen muj nazor. Na jinejch fotkach nez na tech co jsou tady na foru jsem to nevidel tak nevim.