Taky mi to přijde, že to budou takové fleky bez logiky, navíc v té dvaasedmě trochu velké. Uvidíš až to sloupneš, ale koneckonců, přestříknout je můžeš vždycky.
Dušan Ritz
Všechno, co dobře začíná, obvykle špatně končí. Co začíná špatně, končí ještě hůř. (Murphy)
Pár nových fotek po vyšisování, ale bohužel nejde mi to vyfotit. Zhruba jak je to na celkových pohledech tak to tak vypadá. Snažil jsem se to udělat decentní, ale kdyžtak to ještě předělám. Bystré oko si všimně, že už jsem oloupal sůl a přesříkal, pokusim se to namalovat štětcem. Honzo, nechci se vymlouvat, ale jak vidíš na těchto nových fotkách, tak je to bez chlupu, takže to asi musel být prach nebo zaprasená čočka na fotáku.
Přílohy
Naposledy upravil Honza Petr dne 06 čer 2010, 12:10, celkově upraveno 1
Nazdar, na těch detailnějších fotkách je vážně vidět míň... Prosímtě, na laufech máš nějaký návleky kvůli zamaskování? Jinak by byly hodně dlouhý. Bude Razor v Brně? Ať se daří!
Na laufech je možná trocha maskolu, ale jinak už takto dlouhé zůstanou. Je to podle plastových ze stavebnice nařezané. Pokud ho stihnu tak bude v Brně. Díky Vlado!
Vojta Novák, KPM ZNOJMO Hotovo: Spitfire Mk.Vc (Eduard 1/48), Silbervogel (Takom 1/72) Shelf of shame: 20+ Běžte radeji lepit... Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Už 16 let. 92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% se zdravou myslí a hudebním vkusem,hoď si tohle do podpisu. http://www.modelyletadel.wbs.cz -můj amatérský web Love Spitfire !
Další fotky, Jug je už kompletně oddekálováný a zalakován. Teď přijdou na řadu oleje. Z dekálů jsem měl nejprve strach, protože vypadaly tlusté, ale nakonec s nimi byla práce bezproblémová.
Nádhera Obtisky skvěle sedly. Dej fotku i toho indiána
Dokončeno 2025: (3) HAL Ajeet, TKS-D, Payen PA-22 Don't touch a single thing. — "Mutt" Summers's comment from the cockpit of the K5054 after maiden flight, 5th March 1936. WALKAROUNDY!!!
Přestože je teplo tak jsem se rozhodl zase zamat v mezi časech na Jugovi. Wash je prakticky hotový, na vršku jsem použil Dark wash od MIGa a dole mix dark washe a olejovek. Wash v šachtách ještě není setřený.
Přílohy
Naposledy upravil Honza Petr dne 12 čer 2010, 18:24, celkově upraveno 1