Další kousek do mé sbírky(zase rychlokvaška). Stavba pohodová až na ty pásy ty já proste od toho attacku neumím dělat. Jinak nevím proč ale na fotkách totálně zaniká hnedošedá kamufláž, až vysvitne slunko nafotím znovu a dodám foto! Zbytek posudte sami.
Přílohy
Naposledy upravil Piponek dne 24 čer 2010, 09:40, celkově upraveno 2
S modelem ses popral solidně. Škoda obtisků na pravé straně věže, to by chtělo vodičky a na lesklý lak. Zkus to přefotit ať kamufláž vynikne. Jinak gut
to Jan pavlík: ahoj, nu vodičky sem použil od agamy(pod adhesol, na hypertensol), jen sem to nešoup na ten lesklý lak myslíš že by to mohlo být tím?, jinak konkrétně tebe jsem se chtěl zeptat, když jsi dělal třeba zrovna tento model, barvil jsi ho už s přilepenými pásy nebo jsi je přilepil až když jsi měl spodek a kola nabarvené????
Vem skalpel a ten kříž v místech kde tak brutálně odstává prostě prořež a použij znovu vodičky. Protože to odstává hodně, asi ti tam vznikne malá mezera, ale to snadno mázneš barvou. Určitě to bude vypadat líp. Možná by příště neškodilo u tak jednoduchých křížů si prostě vyřezat masku a fouknout to barvou. S obtiskama na podobných místech se dá průser čekat .
Nejlepší na právě dokončeném modelu je to, že můžete s klidným svědomím vtrhnout do kitníku a vybrat si další.
Jak píše alf, taky jsem ti to mohl poradit. Jinak ty kříže byly původně bílé a to žluté představuje jako nanesené bláto, kterým se tyto kříže maskovaly proti tomu, aby nesloužili jako záměrný kříž pro polské dělostřelce. Takže to jde zaretušovat jemným nanesením olejovky s přidáním trochu pigmentu a kříže takto zapatlat. Koukni zde na můj velitelský Pz.I od Attack.
díky za rady, příště to spíš tedy dobastlím "aby to sedlo lépe" šablonu a nastříkávat to u mě zatím nehrozí jsem hroznej lenoch. Jinak s tím bahnem to je tedy gól! myslel jsem si že je prostě měli od zakladu žluté aby nebyli tak vyrázné, to mě tedy ta žlutá vubec neuspokojuje . Tady jednu z denního světla [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ].