Asi by se tam vešel, ale prohlédl jsem si desítky až stovky dobových fotografií a nic takového jsem nenalezl. Zkus bedny s municí, kartonové krabice, sudy, pytle s obilím atd ...... Jeep z hlediska autentičnosti nedoporučuji. Dušín
Modelařím 1/72 přes 37 let sobě pro radost a spoustu toho neumím. Nejradši sochám modely z kousků plastu, polyuretanu, nebaví mě malovat model na model.
dekuju, dekuju, asi to tam nedam skoda sem si rikal ze by to dobre vypadalo... napadlo me to kdyz sem vydel odlitek jeepa pod plachtou (nekupoval sem to, bylo to 1/35 a ja stavim malochy) tak sem si rikal... dik, fotka holt neni
red ball express už z princípu nevozili autá. boli to stroje určené na rýchle zásobovanie fronty: muníciou,palivom. preto boli označené červeným terčom (podla toho názov) a mali aj vyhradené cesty a prednosť pred ostatným nákladom
Přílohy
z knihy
red ball.jpg (35.11 KiB) Zobrazeno 1125 krát
Marek Mojžiš INTRUDER / PROWLER hotovo:zásoba13:18
no... fotka je fajna jen bych scel vedet ... to asi red ball neni, co ... v te academce mam cama 2, red ball a preprava pechoty s kulometem, nemate camo na to co vezlo teho jeepa??? kdyz tak mam ty stavebnice 2 takze...
Tohle jsou letci odněkud ze středomoří. Moc to řešíš, možný je všechno, nevím proč by Red Ball nemohl vézt někde jeepa, třeba jen nouzově nebo narychlo převážet oficírově francouzské milence porouchanýho Citrouše, aby její starej nepoznal, že byla na záletech jeho služebákem...
Přesně tak jak píše Petr, ve válce je možné určitě všechno a nechápu fotohnidopichy kteří když neviděj fotku tak ničemu nevěří..... copak se fotilo všechno lidi? A ještě v té době kdy foťák byl vzácností....