Fúha...iná rezinová "nakladačka" ......v tvojom podaní to bude bomba, tak sa moc teším a budem sledovať naďalej. Nad takýmito fotkami z progrsu si vždy porochním, že aké to je krásne vypiplané...na nich najlepšie vynikne celá tá práca, čo si človek s tým dal. Držím palec, nech to ide naďalej od ruky.
Díky Matěji . Snad to dopadne dobře . Dnes jsem dokončil stavbu . Po neustálém porovnávání s podklady jsem zjistil , že přídavné pancéřování na předním pancíři je celé špatně . Musel jsem ho tedy seříznout a dolepit plastem .
Ten strejda ve věži,.....jako bych ho někde viděl,.....
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,..... A všade samé čisté zásahy! „Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
Díky pánové . Doufám , že to nepo... Šoupnul jsem to do černého kabátku . Dolin : Myslíš toho pána co má velké množství znalostí a stejně tak i dobových fotek ?
Ta černá, to je nádherná hra světel, stínů a odrazů...., skoro škoda to přestříkat. Kdybych to chtěl udělat přesně takhle odstínama barvy, tak se mi to nepovede.....