moje prvnía poslední zkušenost s touhle firmou,děs běs!!!nepřesnej model nepřesný úhly výlisků.zkrátka do sebe nic nepasuje když mi přišla poštou tahle krabička která vypadala že byla tak dvacet let zahrabaná někde ve skladu a obsah vypadal zrovna tak zažloutlá hromádka plastíků která nebyla ani očíslovaná nu dopadlo to jak to dopadlo a na vás nechám hodnocení je to můj druhý model malinko jsem to zkoušel i zašpinit jink úpravy byly razantní.díky za každej komentář a připomínku doufám že se vám tenhle ÚK plastík bude líbit
Podle fotek to vypadá že jsi to vyřezal z kusu dřeva.Stačilo jen přebrousit hlavní plochy,upravit a zjemnit pár detailů a mohl to být slušný model.Takhle nevím,nevím....
Dokázals to postavit....což zrovna na druhý model musel být extra zážitek. Od téhle firmy musíš hodně vybírat typ nebo stavebnici, na které nenecháš ruce. Zrovna se s tím peru také...zde: viewtopic.php?f=58&t=44222
Tak to jste mě pánové moc nepotěšili. S těma BVPčkama od ACE je to opravdu tak hrozné? Měl jsem vyhlídnuto nějaké BVP z Grozného, ale toto . Jinak tomas jseš frajer že jsi stavbu dotáhl až do konce, jenom ten levý blatník ti nějak ustřelil a možná že bez té podložky by model vypadal lépe. Ale obdivuju tě že jsi to při takové kvalitě stavebnice nezahodil do koše ( i když tam by ho našel Honza Pavlík a udělal by z toho soutěžní model viz. někde tady na fóru Sd.kfz......)
Zrovna rodina BMP je asi to nejhorší z techniky od ACE (vlastně z techniky vůbec) co jsem kdy stavěl. BVP-1 jsem rozestavěl, ale nesedí tam nic. Zavařil jsem malou frézku a zničil si pár nervíků. Nakonec jsem částečně kapituloval a místo BVP-1 jsem to dostavěl jako OZ-90. Aspoň jsem se vyhnul šišoidní hlavni a nekvalitní věži. Nechápu,proč se velké firmy BMP-čkové řadě stále vyhýbají, když jde o tak tozšířenou a bojově nasazenou mašinu.
Naposledy upravil mitte dne 22 kvě 2010, 08:45, celkově upraveno 1
Vydržte...pokud se mi povede vychytat pár detailů, tak BVP 1 budou v rezinu.Zatim se s tim peru viz. téma , ale nemám rozdělaný jen BVP, tak mi dejte trochu času.
Na budúce keď budeš dávať nalepky tak najskôr plochu kde ju chceš dať potri matným lakom aby sa neleskli a pekne sadli. Tá diorama je celkom dobrá ale všimol som si že tam dosť vidno polystyrén a to sú nekvalitne fotky...radšej nechcem vedieť jak to vyzerá naživo. Nabudúce si kúp trávu na takéto veci a kopčeky kľudne môžeš zrobiť normálnou zeminou a tak isto aj celú zem kde nebude trava. Potom ju už len nalakuješ podľa prislušneho počasia v diorame. Na model neviem čo mám povedať. Ani ta ten spodní kus dioramy.