Čistá krabička, díly pasovali bez problémů, jen nejsem spokojen (jako vždy u italerky) s kvalitou zpracování detailů, z čehož jsou snad nejhorší kola(vzorek), z tohoto důvodu jsem neumístil dozadu rezervu a dokoupím myslím že attack dělá pěkné. Jinak kamufláž nějaká neexistující no zkrátka na to mý matlání ta italerka bohatě stačila.
Přílohy
Naposledy upravil Piponek dne 24 čer 2010, 09:52, celkově upraveno 2
Je to hezký hlavně to vystínování se mi líbí. Kola neřeš jsou sjetý Spíš by mi vadily ty kanystry a měls víc odvrtat výmetnice kouřovejch granátů.
" Dobrovolníci k obsluze útočných děl vystoupit!"
Život vojáka od útočného dělostřelectva je krátky, ale smysluplný!" MÁŠ OBROVSKOU ŠANCI JAKO POKUTOVÝ KOP - SPRÁVNĚ HIP HOP: HIP HOP JE TU HIP HOP JE V NÁS, OVLÁDNE I VÁS, PŘICHÁZÍ JEHO ČAS.
pekna nemecka kocka stavim to tez, do tydne to tu bude a stavebnice Esci se mi moc nelibila a vysledek se tomu tvemu taky moc nerovna... gratulace k prirustku do sbirky PS. unknow unit neznamena neexistujici, ale neznama jednotka. Tzn. udelali to podle fotky, ale nezjistili jednotku
to jakub: ta italerka je myslím přímo přebal esci ne?, Jinak ta kamufláž je opravdu nejspíš neexistující, je to má nepovedená(podle kamuflážního schématku) proto píši neexistující protože jsem ji zbastlil tolik, že realitě se asi těžko přiblíží.