Tak hlásím svůj comeback !!! ....ano stále žiju, jen jsem byl v poslední době zaneprázdněný dokončováním střední školy. Včera jsem tedy v odpoledních hodinách udělal maturitu (za 6 ) a teď budu mít konečně volno se vrhnout na figurky a jiné věci .... A v říjnu bych se měl připojit k Pražské komunitě figurkářů, jelikož pokračuji študovat VŠ, to jste rádi co??
Na to že jsi na školu pořád kurvoval ,že nestíháš a nic neumíš maturina za 6 zavání šprtem ala šprtem a to studium na vysoké jako čistokrevné Hujerství .No šak on tě z toho v Praze strejda Křepa a jeho Sparťanská bandička rychle vyléčí
"Neumím nic stanu se kritikem" - Martin Vlček 2010
Wolfe nečerti sa, každý den není posvícení. Já jsem s nekromantem docela spokojený, ale hlava se mi zase nezadařila, jak jsem chtěl. Opravoval jsem ji třikrát a už na to kašlu.
Kompletně dělaný akrylem. ...Byl to spíše takový pokus s pláštěm. Na závěr jsem si vyzkoušel i nové washe od Games Workshopu a zatím jsem spokojen
A tohle je prácička z června do internetové figurkářské soutěže Zlaté Oko na wargaming.sk ...
Musím říct, že s ní nejsem moc spokojený, hlavně v oblasti obličeje. Ten nos snad vidí každý .... a mé první zkušenosti se žlutou olejovkou skončily v troubě, protože nechtěla vůbec zaschnout. Proto jsem figurku upekl jako bábovku na 80C asi hodinku a mohl jsem pracovat dál. Trouba na akrylové části neměla žádný vliv, ale měl jsem strach ....
A tohle mě teď bude četat.... figurky do hry Warhammer Fantasy Battles pro kamaráda. Je to pouze na hraní, takže žádnou kvalitu nečekejte ...