Ahoj. pustil jsem se do této obludky ok kibri v 1/87 zatím jsem jen udělal novou řídící kabinku pro jeřáb. Chci na tom udělat otevřené dveře. jinak nic moc práce... jen věci co nejdou vidět. Každopádně bych uvítal nějaké detailnější fotky díky Honza
Ahoj. Děkuju práce je tam fůra.. zatím jen tmelím a brousím. navíc mi v Chebu zrušili MPM tak nemám přístup k potřebným věcem... Teď sháním podlahovy plech od Eduarda.
Teprve ted sem nějak náhodou objevil tendle topic, sice nevim jesi na tom ještě děláš, ale taky se mi tadle stavebnice válí v kitníku takže sem něco vyzkoumal: Tendle typ byl mezistupeň mezi starou řadou jeřábů s hranatou kabinou řidiče a operátora ( typy 535/435/335....) a novýma typama už vyráběnýma pod hlavičkou terexu - ty mají tu kulatější kabinu. Modernizovaná verze s novýma kabinkama se jmenuje AC 300 (pozor, neplést s AC300-1 nebo /6, ty už mají jiné rozměry) akorát má trochu jiný tvar v průřezu ramene a míň těch serepetiček na něm. Mě osobně láká konverze této stavebnice na novější verzi AC350-1 kterou má APB, ale tam bude muset dojít k docela velký úpravě rámu