Projel jsem fotky v Dacu, WA, DS atd, pořádnej záběr na tuhle partii jsme nikde nenašel ale z toho málo co jsem viděl bych řekl že to sklo není kouřový ale čirý a chová se jako duhovka, podle dopajícího světla, někdy je s nádechem do zelena, do modra, do hněda atd. nebo různej mix odstínů. Asi bych to nechal spíš čiré.
a čo keby si to miesto, na ktoré nalepíš tú optiku z filmu natrel žltou farbou, možno by to vyzeralo živšie, ako nalepiť to rovno na čierny podklad? Farebne by sa to asi blížilo viac k originálu. Rovnaký spôsob používam aj ja, ale väčšinou priehľadnú žltú fóliu (obaly na dokumenty, kedysi sme si v nich nosili vysvedčenia zo školy)
Ja na podobny veci pouzivam clear barvy od tamky, jsou husty, takze udelaji krasnou kapku (ma to i malej efektni radius), mas to rovnou natonovany. Jen je potreba to nechat proschnout, protoze jinak se to po kontaktu s cimkoli tahne a dela nitky. S oranzovou bych souhlasil, cocka jako takova bude cira, ale ta oranzova dobre zakreje tu cernou pod sebou a u realny zalezitosti to podle me ma celkove taky nadech (vetsinou prave do oranzovy) kvuliva hloubce a samotymu zobrazovaci, co je pod tim. [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ] Mam to tam kolem lehce umatlany, toho si nevsimej M.
Jo, jo. No já bych možná ještě pod tu oranžovou kápnul alclad chrom natónovaný hodně do tmava anebo přestínovaný černou olejovkou. Ale kdysi jsem na jednom modelu taky použil tmavě žlutou folii. Jinak se přimlouvám za otevřenou kabinu, ten pit je moc dobrej na to, aby byl pouze pod sklem.
Surf podruhý, ...podvozky kov/plast stavebnice + Eda, trysky Aires, žebřík(y) Eduard, přední šachta stavebnice + Eda. Abych si pomalu začal chystat ty nudný šedivý céčka