Další kus....Jagdtiger Henschel Starý model Italeri, doplněn o díly podvozku KT Dragon a pásy Dragonstyrene, hlaveň RB Model, ostatní detaily z plíšků, leptů a drátku.
k modelom neni co dodavat, proste tvoj standard, ale rusia ma trochu tie podlozky, je mi jasne, ze je to narychlo zpiskane, ale pri tych jagdtigroch su tie otlacky pasov moc vyrazne a hlavne, kde sa podela ta trava?.....ale to je nepodstatne, hlavne, ze modely vyzeraju dobre
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,..... A všade samé čisté zásahy! „Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
Parádní variace Tigříků . Jenom u Jagdtiger Henschel se mi zdá trochu odfláknuté Ambush schéma a kampak se poděly stopy po pásech? Nebo snad couval? (Tak si myslím že to je moje první kritika, snad se povedla )
Moc pěkné Jene, jen tak dál....... A kdyby to už nebylo kam dádat, šak si přistavíš...... Ať ti to staví Dušín
Modelařím 1/72 přes 37 let sobě pro radost a spoustu toho neumím. Nejradši sochám modely z kousků plastu, polyuretanu, nebaví mě malovat model na model.
korki podložky neřešim, jsou tam jen proto, že nechci, aby zablácenej tank stál na lakovaným prkýnku. Nemyslím, že stopy po průjezdu jsou výrazné...on ten Jagdtiger něco vážil. Když jsem dělal zahradu, jezdil mi po ní buldozer....to bys viděl ty stopy co po něm byly a trávu jsem musel vysadit novou jak ji těmi pásy vytrhal.
Sindis - nevím co si mám představit pod pojmem odfláknuté Ambush...docela jsem se snažil právě ten Ambush neodfláknout, myslím, že je vpohodě. Co se týče stop po Jagdtigeru, samozřejmě couval do zahrádky, jen tam chybí ten zbořený plot a barák, což to už bych zase dělal diodrama a to neumim.
Štěpáne...máš pravdu, odbejvám vše co jde...hlavně manželku
Petře...bohužel už došlo na tvá slova...budu muset přistavovat dvě nové velkokapacitní vitriny