Nedá mi, abych ti k tomu něco nenapsal. Vím že jsem toho tady moc nepředved, ale máš tam dost věcí, které nejde přehlédnout. Nezatmelená nádrž, vzduchojemy, potrubí od turba k výfuku a ze stavebnice dlouhý náboje. Upřímě ani ten nárazník se mi nezamlouvá. Ty původní zadní lampy jsou nějaký divný. To je samolepka? Jestli to má být tuning, takhle radši ne. To je můj názor.
Máte štěstí, že jdu zrovna kolem. Říkají, že jsem odborník
Jen taková malá technicka .... Nevim jak Ty alle ja si nedokážu představit couvání s touhle zástěrou. Je fakt velka a při nejlepším urveš zástěru a při nejhorším sundáš celý nárazník . Ja bych na té zástěrce ubral hodně
hm nho jo ... ties niesom neaky mega modelar, ale ja si myslim, ze to ma dost much na vychitanie hm ....... tie vzduchove nadrze a tak dalej .... vyzera to moc plastovo podla mna
Jen malá rada ... Nejsem taky nějakej supr modelář a lepím si modely pro sebe, ale snažím se je dělat co nejlépe jak dokážu. Kamion třeba budu lepit 3 měsíce než bude hotov, někdy je to déle. U tvého modelu jde vidět že pospícháš aby byl model co nejdříve hotov ( alespoň podle mě ). Tato stavebnice se dá krásně předělat podle skutečného vozidla.
Teď jsem trochu odbočil ale pár otázek ohledně modelu : 1. Proč si nepřetmelil nádrž?(když to uděláš model vypadá ihned jinak) 2. Máš nabarvené šasi?( možná jsem slepej ale asi ne) 3. Úplně nesmyslná zadní náprava na pérech ( tento model mám taky rozdělaný , Tyto Volva mám dvě a na měchách to vypadá o 1000% lépe, je to chvilka práce a destičky hlavně trpělivost.) 4. Proč si nepředělal motor? ( Opět můj příklad úplně primitivně jsem se snažil předělat motor aby vypadal skutečně je to opravdu jednoduché.) 5. Chápu že se ti líbí zadní nárazník se světlama ale ten nárazník je výš a jsou tam 3 světla a je delší 6. Ty světla jsou hrozný ( zajdi do modeláku a kup si barvy na sklo ps: jsou moc dobrý rád je používám)
Vím že jsem tě teď trochu naštval ale snažím se ti pomoc neberu to jako kritiku ale nabízím ti pomoc, aby model vypadal co nejlépe. Jestli bys s něčím potřeboval pomoc tak mi napiš rád pomůžu. Díky Kuba